Честит юбилей и от мен Ванка, бъди здрав и щаслив и дано скоро ми се отдаде случай най-после да пия бира с Видински пчелар.![]()
![]()
![]()
Честит юбилей и от мен Ванка, бъди здрав и щаслив и дано скоро ми се отдаде случай най-после да пия бира с Видински пчелар.![]()
![]()
![]()
Да е жив и здрав Кирил
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Честит рожден ден на Димитър Бонев. Да си жив и здрав. Искрено ти желая успех в пчеларските и лични начинания, само не пренебрегвай семейството и близките заради обречени каузи. Съчувствие - е само дума. Поздрави и наздраве.
Бонев, Честит Рожден Ден!
Много здраве и късмет във всяко начинание!
Наздраве!
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Обърках темата.![]()
Нека колегата Буци59,бъде жив и здрав,да е всеотдаен винаги към колегите пчелари със знанията си.Аааа и да почерпи като дойде на море.
Честита ти Христова възраст iskren,много благодат и съваршенства в пчеларството.
Сър, за мен е чест да Ви познавам, па макър и Виртуално. Наздраве г-н Йорданов!
хубаво, че е калкулаторът, че иначе кой ще ги запомни всички тези години.... особено ако са били изпълнени само с хубави моменти. Желая ти още много пъти по толкова и да си горд с това, което си постигнал!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))