Това са стойките на моите ЛР кошери с дълбоки дъна. Краката на стойките са разположени по начин, осигуряващ повишена устойчивост на обръщане, а в четирите ъгъла на кошерите има ограничители, фиксиращи кошерите към стойките.
Това са стойките на моите ЛР кошери с дълбоки дъна. Краката на стойките са разположени по начин, осигуряващ повишена устойчивост на обръщане, а в четирите ъгъла на кошерите има ограничители, фиксиращи кошерите към стойките.
Васко, не ти ли пречат при обслужването на кошерите. Аз лично сигурно ще се спъвам всеки път, а как ще кося..... абе виждами се доста не удобно.
Повишена устойчивост на кошера и намалена за теб,ако си футболист си слагай корите кото ги обикаляш иначе рискуваш да навестиш някой ортопед. Аз бих намалил устойчивостта за сметка на здравето.
При основните манипулации, които извършвам на кошерите през активния сезон, стоя от страни или зад кошера. Пред кошера работа нямам, освен един път годишно, при третиране с изпарител с ОК. При тези стойки, дори не слагам мишепредпазители през есента и зимата. Мишките нямат шансове да се катерят по тях.
Пред кошерите работа нямам, освен в много редки случаи. Никога до сега не съм се спъвал в стойките.
Вярно е, че стойките пречат на косенето пред кошерите. Там скубя тревата на ръка, само в случай, че закрива входа на кошера. Пред стойките кося с моторна косачка. Въпреки, че това води до увеличаване на разстоянието между косачката и кошерите, пчелите ме нападат.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))