Аз недогледах и взех от лецитина, който е в желатинови капсули и е течен. С него не ми се получиха нещата. Купете си лецитин на ГРАНУЛИ.
Аз недогледах и взех от лецитина, който е в желатинови капсули и е течен. С него не ми се получиха нещата. Купете си лецитин на ГРАНУЛИ.
Аз използвам този
http://www.nutrim.bg/product/1/34-Pure-Lecithin
Здравейте прегледах целият форум за ТИМОЛ и се извинявам че нищо не разбрах ГРАМ , МИЛИГРАМ , ЛИТЪР , МИЛИЛИТЪР ???? Мога да ви разкажа за ТИМОЛ който го ползвам 3-4 години .Против ферментация на захарен сироп д-р Желязкова дава от гр. до гр. и половина на 10 л. захарен сироп. В някой чужди сайтове дават против ферментация до 2 гр. , а за борба срещу НОЗЕМАТОЗА , ТРАХЕЕН АКАР от 5 гр. до 7 гр.Лично аз опитах до 3 гр. на 10 л. , много издава силна миризма и се страхувах от кражба. До колкото смесването на ТИМОЛ със захарен сироп , някой не разбърква както трябва. Разтвора се приготвя предварително в затоплен спирт , след разтопяването на захарта , разтворът се изсипва в сиропа на много тънка струйка и се разбърква със дрелка на максимални обороти . Матеев извинявай за да разбереш дали сиропът ще ферментира в хранилката , ще трябва да знаеш колко литра един силен кошер може да ти донесе на ден и колко е консумацията на пилото, (това го пише в книгите) и тогава ще разбереш дали меда ще замирише на тимол. С уважение първия приятел на пчелите МУХОЗОЛ- ха-ха-ха
Провери на следващия ден в хранилката. Липсата на мазни петна ще е сигурен белег за успех.
А иначе колкото по-високи са оборотите толкова по малки и невидими са частиците на емулсията която се получава.Затова и времето на покой ще покаже доколко постигнатото е разтвор и доколко емулсия.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Сипах от 300до 500 мл.в зависимост от силата на семейството, до другата вечер почти на всякъде бяха вдигнали половината сироп.Не забелязах да има петна отгоре.
И все пак ако има не разтворен тимол в сиропа той се изпарява и попада в гнездото и сигурно вреди на акара?? НЕ ЗНАМ ПРОВЕРЕТЕ МОЖЕ БИ ИМА НЯКАКВА ЛОГИКА!!!
There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))