евала - красота откъдето и да го погледнеш. ти ли си ги боядисваш или така ги купуваш?
Красота от където и да го погледнеш браво
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
браво на жената
Обещах да не ти се мешам в темите, но в случая не се въздържам! Трябваше да пуснеш снимки на "некакви наклонени лежаци" ако не ме лъже паметта!!!
От този ъгъл, пчелина изглежда доста не стандартно, различно и интересно. Чудя се, не идват ли малко високи за обслужване, колкото и по-рядко да се налага отварянето им?
Колега добър подход, крадците няма как да дойдат с кран
Добре са като ЛР на 2+магазин са някъде. Като ги видях тези на склад направих заявка за един, на живо са още по-красиви. Мисля да го сложа на входната врата вместо куче.Първоначално публикувано от yuri
То и не им трябва да идват с кран. Достатъчни са им само преносни сандъчета. wink;
3 корпуса ЛР са 72 см, което не е много високо, а и може да се свалят. На тези само краката ми изглеждат над 80 см. А и не знам колко е висок доктора, та за това питам.
Може би , ако имат някакви резета, които биха затруднили евентуални крадци и те да раздразнят пчелите. Особено ако не са и от най-кротките, ще има ефект.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))