Там те жилат ,защото на друго място не могат да пробият.Като обличаш гащеризона го застъпи и така го вкарай в обувката.Мисля ,че тогава ще ги откажеш.
Там те жилат ,защото на друго място не могат да пробият.Като обличаш гащеризона го застъпи и така го вкарай в обувката.Мисля ,че тогава ще ги откажеш.
Който е ходил войник знае какво са "гети". Слагаш едни такива и обезателно чисти чорапи, не такива които стоят прави като ботуш и няма да те хапят по краката!
Проблема е че след преглед трябва да се преоблека, иначе имам 3 чифта кубинки и два чифта ботуши ама това не е работа, а неудобство.Решението ще го взема сега след като извадя меда от него, ако успея, ядосат ли ме както предния път няма да сменявам майката,а право в трапа с водата. :D next_mad;
Силата присъства там, където работи мисълта.
Приятею преди да ги водиш на водопой ги премести с два метра в страни и след две седмици ако не мирясат ги"почерпи".Първоначално публикувано от stanko1972
Влади на Боби кошерите съм му ги гледал 3 години от 6 коера му ги напрвих 17 но от него пчелар не става и го оставх да си ги гледа ,та миналата зима ги измори и му останаха 5 кошера,та искам да ти кажа ,че неговите кошери са много силни и кротки сигурно вие не правите нешто както трябва та се сърдят,а и както знам той вобще ги не храни и може от глад да го правят това,но със сигурност преди 2г.всичките кошери бяха много кротки,дори исках да си произведа майки от кошерите му.
Колега Stanko1972,
Направи това което те съветва колегата Aleksey, само че аз бих препоръчал по-голямо разстояние. Преди години и аз имах подобен кошер, на всичкото отгоре беше почти до входната врата на двора и не даваше пиле да прехвръкне камо ли някой комшия или познат да дойде на гости. В чудо се видях на всяко влизане и излизане от двора на вилата ме "поздравяваха" с добре дошъл и довиждане по няколко пъти, но ми беше жал да ги унищожа, защото много мед даваше кошера нормално почти двойно на другите. Един ден баща ми не издържа (щяха да идват негови приятели) и вика махай го. Взехме го опаковани като космонавти двамата и го преместихме на другия край на редицата (около 15 метра). Ако знаеш само как се кротна сега при него мога и без гащи да ходя. Най-интересното е, че продъжи да бъде един от най-добрите ми кошери. Успех.
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.
ами то и за това е писано вече и във двата форума,ама - карай.Първоначално публикувано от Angel_A
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
По интересно за всички ще бъде ако някой разкрие защо се получава така?Първоначално публикувано от kando
Със страх да си навлека гнева на по опитните-какво знаем за EU-гнилец?
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))