Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 117 от 208 ПърваПърва ... 1767107115116117118119127167 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,161 до 1,170 от общо 8064

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Ти ,не го чувстваш в момента ?
    Хич бе, ама като отворя и само делта виждам. Явно ден ти е.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Става все по-трудно да се комуникира с теб. Говориш на някакъв неразбираем език. На края ще ти се разбират само две думи- Ам гъл!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Става все по-трудно да се комуникира с теб. Говориш на някакъв неразбираем език. На края ще ти се разбират само две думи- Ам гъл!
    Просто го е награбила, поредната словесна диария!!! Дано, бабата му скрие клавиатурата!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ти помниш, какво съм писал пролетта ?Верно ли бе? Уеве - маве, не помниш ти какво си писал, камо ли аз какво съм писал.

пп. като не помниш не си съчинявай.
    Танасов , от теб само лозунги и знамена . А , уж си не си комуняга .

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    С какъвто се събереш, такъв ставаш.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    С какъвто се събереш, такъв ставаш.
    Тук трябва да избирам на кого най-напред да отговоря-на шефа или простосмъртния като мен?
    Шефа ще почака,ще уважа теб с моя отговор.
    Преди година-две беше писал тук,че си имаш в къщи и спиш в едно ложе със усойница/или пепелянка/ и ако те усети как си поркаш постоянно,жална ти майка.
    Ако се водим по твоята логика ти също си станал такава усойница/или пепелянка/,или според килограмите ти минаваш за питон.Така или иначе-все влечуго.Това е отговора ми за твоята гениална логика.
    Апропо,само не излизай с тънкачките като някой си Другар или завършилите Изящни изкуства,изтъркаха се вече,не хващат дикиш.Ако си без доводи,не се хаби напразно.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan Mankov Виж публикацията
    Чичо мита Гоголе(с цялото ми уважение), аз безир не съм ползвал при боядисване, импрегниране и подобни при кошер(камо ли отвътре!!???!?!!) Добрата ми култура на използване на бои, грундове и всичко свързано с"бояджълъка" идва от "Технология на изящните изкуства"
    P.S.Пий хапчетата редовно, дишай дълбоко, и не ми пъхай думи в устата! Това му казват :манипулация! Наздраве!!!
    О
    Иванчо,отговарям на пост 325 на колегата smsi-h и там е типосано твоето име след цитираното мацане на кошера отвътре.Приемам го .че е правено от теб и затова съм те ,,упоменал в моя пост.Иначе за такива двулики Януси като теб не желая и да помисля,а камо ли да търся диалог.
    Да,знам,че имаш добра култура за краските,все пак се имаш за зограф.Трябва да си ги учил тия нещица все пак,макар буйдосването на кошер да няма нищо общо със зографството.
    Когато нямаш доводи препоръчваш на другия да пие хапчета,да му удари още едно питие,да си почине и ред други.По аналог се наложи да пропия за да разбера защо мълчат Боговете.Това беше по препоръка на един Другар.Сега по твоя препоръка и на един селски глашатай ще започна и хапчета та белким куртулисате и заспите спокойно.Ще изпълня и тази препоръка.Още тази вечер.
    Не мисля,че си неграмотен и малоумен за да ти пъхам думи в челюстното пространство т.е.Устата/да ти поясня ако разбираш само от Технология на изящните изкуства/
    Дишам дълбоко сутрин,след 50 лицеви опори и 50 набирания на лоста/да ти обяснявам ли какво е това/.Питам защото край изящните изкуства може да не си имал време за други занимания.Също като един кифладжия и баничкар който нямал време да се развие и заебал агрономията и сега рани народо всяка утрин от 04.00 ч. та до икиндия.
    Такива ми ти работи Иванчо/не от вицовете,разбира се/.Независимо от всичко.
    Аз не манипулирам никого.Просто отговарям на мнение на колега в цитирания пост 325.Мнителността е лош съветник.А ти си се поддал на нея.
    Лека вечер!А.....аааа,забравих, наздраве! От 2,5л са останали само около половинка.Е.?......еее,много стана.Отказвам се от пиенето.Оставам само,ама само на хапчетата.Ма/ъ/нков,драсни драсни една конфигурация за правилното им приемане.Предварително ти благодаря!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Става досадно.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Отвътре не безиросвам като твоя приятел Иван Мънков
    Къса памет, кофти интерпретация и остават следи! Чети и бозаросвай, че дори и със боза да го направиш, все ще е правилно и ще ти се кефим!!!

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Става много досадно.

Страница 117 от 208 ПърваПърва ... 1767107115116117118119127167 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •