http://pchelari.com/forum/viewtopic....полагам че колегата е запознат с този въпрос.
http://pchelari.com/forum/viewtopic....полагам че колегата е запознат с този въпрос.
Не. Референтни години ще са между 2009 и 2011.За ЗП е просто задължително.Първоначално публикувано от estabien6
За мен това е малко глупаво,защото от 2007г има програми от европейския съюз...Защо не изберем годините преди 2006...Вашата логика е абсолютно същатаПървоначално публикувано от Димитър Бонев
То не може само да се лапа. Требе и да си копал. wink;
Дали 2013г ще се регистрира някой или от 2007г 6 поредни години ще е бил след хората който са били одобрявани,за мен е едно и същоПървоначално публикувано от Юрий Цветков
![]()
да,не е редно ,при положение ,че имам и аз кошери които опрашват както и останалите ,не виждам причина да не мога да се възползвам от субсидията,след като се регистрирам....или просто искат да съм им снасял по 900 лв. няколко години подред и да ми върнат 900 лева за 30 семейства в моя случай.
Ами не е едно и също. Ето го точния пример:Дали 2013г ще се регистрира някой или от 2007г 6 поредни години ще е бил след хората който са били одобрявани,за мен е едно и също![]()
Значи колегата, като съвестен гражданин и данъкоплатец, си плаща чинно 3 години по 900 лв осигуровки = 2700 лв. Кандидатства за подпомагане, заедно с мен, който сега съм се регистрирал и не съм дал и една стотинка на държавата, от която и двамата чакаме подпомагане. Само че, въпросната помощ има определен лимит, щото не е каца без дъно. И както се случва обикновено, мен ме одобряват а него не. Е това ли е честно и справедливо?!Първоначално публикувано от estabien6
Да речем 2009 - 2011 съм имал 100 кошера, по една или друга причина 2013 са ми останали 50 кошера, нормално ли е да получавам субсидии за 100 ????
Ако въпроса е към мен - не.Нали за това уж има проверки на място.
Въпроса ми е по принцип.Първоначално публикувано от Юрий Цветков
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))