Хубава е тая програма,по-точно парите са хубави,но има много уловки в нея.
Хубава е тая програма,по-точно парите са хубави,но има много уловки в нея.
Според мен ще надхвърлят 3000 .
Какви са уловките?
А за какво може да се харчат парите ?
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
По скоро смятам че ще се класират проектите с над 25-26 точки . Разбира се всичко е въпрос на това колко ще са подадените проекти . А за "сигурни" смятам всички с над 28.10 точки
Няма никъкви уловки . Всичко е описано и всеки може да се запознае подробно с нещата . Уловката е че все по - малко "програмаджии" ще имат достъп и най-накраят дори и да са жълти стотинките ще започнат да отиват при производителите които наистина имат нужда за тях .
Ето ме във Фейса ! https://www.facebook.com/Ivo.Beekeeper
тези точки как се определят ?
Питам защото ми е интересно не съм чел мярката знам само че става въпрос за 15 000 евро ако не бъркам и цифрата .... а за какво може да се използват?
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Точките се определят на база какво имаш в стопанството си. Какви култури отглеждаш, животни..... Като точки се дават за зеленчуци, плодове, пчели. И ако си БИО производител имаш БОНУКС от държавата 10 точки. Също и необлагодетелствани райони. Масови култури като жито, люцерна, царевица, рапица.......НЕ НОСЯТ точки, само увеличават общата оценка на стопанството.
П.П. Ами какво да кажат птицевъдите като в последния момент сектора им отпадна от приоритета. А някой се кефят на 30 точки........
На мен ако ми дадат БОНУКСА като на био и планинските, аз ще бъда с 40 точки........ Иииии не ВЪТРЕ ами и извън България ще бъда.
Колега стига с тоя бонукс,това е прах за пране виж бонуса е друго нещо! :-)
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))