Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
Понеже виждам че вървим към недоразумение та да се опитам да поянся. Аз пчелни майки не продавам, но ако имам свободни подарявам. Ако дойде време да се регистрирам като развъдчик на пч.майки,най вероятно първата година на прехода, ще подарявам. Тогава предлаганите майки трябва да отговарят на характеристика на БМП, защото това ще ми дават от асоциацията, която и да е тя.
Ще разкажа случки с хората на които съм се доверил да езема майки от тях.
2017 взех за пръв път 5бр придадох ги по инструкция бяха приети по учебник, пролетта по някакква причина унищожил съм едната, от останалите,От една дръпнах 9 рамки ДБ пило стокова продукция(мед, прашец) не съм взел, от другите 3 сборно и после средно почти двойно на средния ми добив за годината. Обаче забравих за пушалка, було и дълги ръкави, при работа със тях. 2018,2019 също си взех за 2020 съм си поръчал.
От другият на когото съм се доверил тази година за севте взех 3 майки след 7 дни две приети една липсва, той ми се обади и разбирайки, за ситуацията ме покани да си взема още една майка съвсем безплатно, ако майките отговорят на очакваните и обсъдени характеристики (до сега е така), аз съм си решил проблема с майките, които внасям в пчелините си
Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях. - Мечо Пух
А така. Всички гаранции трябва да са така. Купуваш кола. Чупи се в гаранция. Дават ти две, не три! Цистерна гориво, камион гуми, пари за таксита, годишна карта за влакчето в Сънито и три желания от Златната рибка.... Добре де. А ти, какво ще дадеш за майките представили се над обещаното?
Ми аз съм написал какво давам,най малкото пак бих си купил през другия сезон.
Въпроса е че няма няма условия а и кой да работи и развъжда високопродуктовни линий.
Качеството е такова каквото ти се падне
Слагаш ги на електронното кантарче и избираш най-тежките, че да ти стъпят по-евтино на килограм!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))