Хитлер научава за иззетите бюлетини в Костинброд
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=kT90LeMU8qI
Хитлер научава за иззетите бюлетини в Костинброд
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=kT90LeMU8qI
Майка сготвила за вечеря домашен заек.
Но тъй като децата много обичали зайчето, решила да не им казва какво е.
Докато вечеряли момчето хапвало с апетит, по едно време се обърнало към татко си и му казало:
- Тате, какво е това? Много е вкусно.
Бащата казал:
- Сега ще ви дам един жокер - майка ви ме нарича така от време на време.
В този момент дъщерята скочила, дръпнала чинията на брат си и извика:
- Не го яж, това е задник!
Един човек влиза в ресторант, където робот стои зад плота вместо барман. Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?
-150 – казал човека.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н. Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова на другата вечер решава да тества отново робота. Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80. Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, готини мацки и т.н. Все така заинтригуван, човекът се връща на третата вечер, но този път казва IQ=0. Роботът без да го пита, му налива една карнобатска и казва:
-И к’во прайме ся? Па че гласуваме за ГЕРБ, нали?
ХА-ХАХААА
Попаднах на една обява.Чудех се в коя тема да я поместя .В крайна сметка, тук ми се стори най подходящо :D .
Ето и обявата:
"Ледена оцетна киселина, мравчена киселина за подхранване напчелни семеиства. Ледена оцетна киселина 99 % лабораторна - 20 лв./л. Мравчена киселина 85 % техническа - 5 лв./л. Доставка куриер, за контакт....."
Умишлено не давам телефона от обявата !
"Българинът ще стане велик гражданин на света в деня, когато зареже най-долното си качество – винаги да гледа да мине тънко и да не си плати справедливо за това, което получава."
Атанас Буров
Пътуват в кола трима големи мениджъра, обсъждат къде ходят на почивка жените им.
- Моята обикновено ходи на Канарските острови.
- А моята обича на Сейшелските острови.
- Моята я пращам на Халкидики.
Питат шофьора:
- Стефане, а твоята къде?
- Никъде, аз сам си я е@ба...
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))