Ехо . Русе да не се е преместило в Габрово ?Аз купих 1кг- за 9лв. и ми се видя без пари.
Ехо . Русе да не се е преместило в Габрово ?Аз купих 1кг- за 9лв. и ми се видя без пари.
Аз за сега имам ОК...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Колеги петък ще пътувам към изложението в Плевен.Смятам да тръгна към 7.30ч от Русе и мога да взема 2-ма,3-ма човека в колата.Важно уточнение-мога да взема хора само в едната посока,после заминавам към Габрово,където ще нощувам,та ако някой иска да пътува с мен ще му се наложи да си търси транспорт за прибиране към Русе.
Предстои ми пътуване до Велико Търново, от където мога да купя Apifonda или Apiinvert. Ако някой има желание - може да се свърже с мен.
"Не вярвайте на мнения, а на факти!" Р. Кийосаки
Здравейте!За кога прогнозирате че ще почне акацията в нашия край?Според мен повече от 2 седмици няма да забави.
Жълтата акация вече е цъфнала. Утре и снимка ще покажа Бялата може да я почакаме още 2 седмици.
На тези жеги,няма да чака много.Ще мятам магазините тази седмица.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))