Не всичко с две бузи е лице. Някои държат именно с него, с другото, да ни се представят.
Не всичко с две бузи е лице. Някои държат именно с него, с другото, да ни се представят.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
От втория етаж към нашествието на демократите
Костадин Чакъров
https://books.google.bg/books?id=PIR...%D0%BB&f=false
Не е един дето цвъка където му падне.
По темата. Още преди време ви казах, че тая работа с парите за опрашване е напълно безмислена, споредм мен. Единствено овошките останаха да зависят от опрашване от пчели. Всичко друго е самоупрашващи се хибриди. Тенденцията е нещата да се променят. От хибриди да станат ГМО култури.
Имам приятели земеделци, които де на шега де на истина ми казват "дреме ми на оная работа за пчелите, хората искат ренти".
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Корчев, това го знаем за земеделците, но в един момент ще е - дреме ми за земеделеца, че има ренти. Но няма да има пчели, а следователно и пчелари. Ще ходят да търсят материал, че да я създават, както сега създават какво ли не. Оффф. Забравих, че има китайци-опрашители. Ще внесем.
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Проблемът с липсата на пчели вследствие на отравянията е само индикатор за голямата катастрофа която ни чака.Унищожават се цели видове насекоми.Изчезват видове диви растения. Химикалите в земята променят бактериалния фон там. Почвата почва да се променя. Накрая алчността на земеделците ще докара нещата до хидропонно отглеждане на храни.Тогава ще ги питам какво ще продават. Изкуствени заместители на почва? Съдбата на пчелите е онова нещо което трябва да стресне мислещите хора. А то иначе пълно с "ЕнтИлИгентни" паразити(ТСЦ-та) дето ръсят акъл навсякъде.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Голяма катастрофа наистина ни чака, но не от отравянията. Отравянията са бял кахър на фона на измененията в климата. Към бързи такива изменения флората и фауната няма да успеят да се приспособят. Докато се наместят нещата и пчелите ще пострадат съществено. Обработваемата земя все пак е само 32% от територията ни. Влияе и на останалата територия, но климатът пък обхваща 100% от територията.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Георги Корчев се казвам
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Зуница, това казвам и аз. Всички рипат срещу пестицидите. Ама малко осъзнават, че хербицидите са в пъти по страшни. Писах преди време и какви бяха реакциите? Ти си луд... няма да стане...не е това проблема... + логорея от дежурните спамери.
И аз ви казвам. МАЙНАТА ИМ НА ПЧЕЛИТЕ. Те ще се оправят. Виж пчеларите и децата им и внуците им всички напред до девето коляно, тежко им и горко!
Знаеш ли защо влязох тия дни във форума? За да видя каква е реакцията на пчеларите относно осигурителния доход. И какво видях? Нищо. Или по точно, същото. Дъра-бъра от хора със самочувствие. Без покритие.
Днес написах едно писмо до министъра на финансите и министър председателя, относно малките земеделски производители, които подобен осигурителен доход ще смачка и убие. Утре ще го изпратя. И нищо да не стане, ще съм опитал.
Ай със здраве!
Георги Корчев се казвам
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))