Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.![]()
Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.![]()
И аз съм така, но не трябва да се бърка двигателя с вътрешно горене с парния двигател.Има и по мошни двигатели.
![]()
Аз тази година направих на едно място трибъл и на други две дубъл. На други две места където бях сложил няма да повторя. Това с посоката и разстоянието според мен са алабала. Мисля, че всяка година посоката е различна според пашата.
Вчера един "колега" малко ме ядоса с едни заплахи (не към мен) с едни пушки, с едни бренекета не знам си какви нули и т. н. Но явно егото му е по голямо от .......
Поставянето на капан не предразполага пчелните семейства към роене, а причината е някаква друга ("колегата" може да знае и затова да се дразни).
Поставянето на добър капан и на добро място просто прибира избягалите семейства от "колегата"(защо бягат той да каже). Все едно хвърля едно стотаче във въздуха и то пада в моя двор и след малко усилия и едно презимуване от неговото стотаче вече стават две стотачета и 1-2 тенекии медец.
И "колега" когато вдигнеш оръжие срещу някой, без значение кой, трябва да знаеш че и той може да вдигне оръжие срещу тебе.....и там не се знае. Преди всичко сме хора (човеци) и човешкия живот не може да се сравни с избягалия ти (поради ред причини или некадърност) рой.
Дайте да се уважаваме за да не се е.....е.
Това, че си пчелар от еди колко си години, а някои сме от скоро, не означава абсолютно нищо.
Лека вечер, наздраве и с добър апетит.
Пропуснах това, колко бил добър на кол от домати.........Е няма ли някой с мъжко магаре във вашето село бре, че с кол от домати се самозадоволявате????( Аз поне така го разбрах). Админите, защо позволявате такива корифеи в този иначе толкова готин форум?????
А ти познаваш ли ме. Щом някой като тебе с накривен фес налага цензура за изказване на мнение различно от неговото, то тогава направо ме трийте от форума щом не ти изнася. Заплахата ти си е заплаха без значение от някакъв емотикон. И според мен ти ревеш като вдовица за ..... нещо друго( не мед ). Хайде трийте ме.
Сбогом![]()
Няма да те трия. Просто погледни малко по - добре на нещата. Редно ли е да ходиш и да наобикаляш на някой колега пчелина? Залагай си капаните, но не пред очите му. На мен ми правиш забележка, а ти започваш да правиш тънките си сметчици/стотачки, две стотачки, три стотачки/, а най - кофти се присмиваш на колегата, че едва ли не е калпав , некадърен и ред други неща. Хайде да се погледнем в огледалото и да видим първо нашите си изкривени лица и тогава да плещим глупости. Хайде сега пиши спокойно, а аз ще видя накъде ми е накривен феса.
Аз нямам нищо общо с теб, съответно и ти с мен. Не поставям капани до оградата на никой колега. Подразни ме само заплахата с оръжие в поста ти. Никога не си го позволявай това. И не е коректно да ми триеш постовете, колкото и да не съм прав или да не ти изнася на тебе. Това е ЦЕНЗУРА. По добре ме изтрий, отколкото да ми триеш поста, в който ти припозна себе си и се нацупи като първокласник. "Super Moderator" не те издига в очите на хората, ами те задължава да не издребняваш толкова. Едновременно с постването пращам копие до БАШ Модератора като свидетелство, ако пак ме изтриеш. Аман.
Пак ме извинете, но и 5 отводки не съм писал до сега.Какво съм направил с него и какви добиви също.Оставил съм си резултатите за мен и не съм ги споделил с никой за да не ме изкарат луд или пиян.То модерно е в БГ ако постигнеш някакви по-големи и различни резултати от другите да те изкарат такъв.
![]()
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))