Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 106 от 208 ПърваПърва ... 65696104105106107108116156206 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,051 до 1,060 от общо 8068

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Гогол не му се сърди има време да се развие човека само работа си му требва.
    Късно е Данчо! Липсват му първите седем години на примата,иначе и той би се приел от всички за хомо сапиенс.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    И аз съм така, но не трябва да се бърка двигателя с вътрешно горене с парния двигател.Има и по мошни двигатели.

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Бати Вальо аз дубъл не съм правил. Всичките ги хванах на различни места.Имаше на 2-3 места активност на разузнавачки, но не беше моята хралупа избрана.
    Снощи мислех да ти споделя най ефективния капан за пчелин,но ти пак избухна и нямаше как да се комуникира с теб. Ако си по сдържан и не толкова рязък може доста нови неща да научиш от новобранците. Напримерно коя е най подходящата посока.
    Аз тази година направих на едно място трибъл и на други две дубъл. На други две места където бях сложил няма да повторя. Това с посоката и разстоянието според мен са алабала. Мисля, че всяка година посоката е различна според пашата.
    Вчера един "колега" малко ме ядоса с едни заплахи (не към мен) с едни пушки, с едни бренекета не знам си какви нули и т. н. Но явно егото му е по голямо от .......
    Поставянето на капан не предразполага пчелните семейства към роене, а причината е някаква друга ("колегата" може да знае и затова да се дразни).
    Поставянето на добър капан и на добро място просто прибира избягалите семейства от "колегата"(защо бягат той да каже). Все едно хвърля едно стотаче във въздуха и то пада в моя двор и след малко усилия и едно презимуване от неговото стотаче вече стават две стотачета и 1-2 тенекии медец.
    И "колега" когато вдигнеш оръжие срещу някой, без значение кой, трябва да знаеш че и той може да вдигне оръжие срещу тебе.....и там не се знае. Преди всичко сме хора (човеци) и човешкия живот не може да се сравни с избягалия ти (поради ред причини или некадърност) рой.
    Дайте да се уважаваме за да не се е.....е.
    Това, че си пчелар от еди колко си години, а някои сме от скоро, не означава абсолютно нищо.
    Лека вечер, наздраве и с добър апетит.

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Ех, как не може някой да дойде да сложи капани до моя пчелин. Много съм добър с пушката, добър съм и с кол от домати. Не, че няма право, но някак си не ми харесва идеята. Ако аз наслагам капани около неговия пчелин, дали ще му е кеф? Нещо не го разбирам.
    Пропуснах това, колко бил добър на кол от домати.........Е няма ли някой с мъжко магаре във вашето село бре, че с кол от домати се самозадоволявате????( Аз поне така го разбрах). Админите, защо позволявате такива корифеи в този иначе толкова готин форум?????

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Мисля, че достатъчно добре съм изяснил каква ми е позицията след като съм казал това за пушката и кола, като дори съм го подчертал с емотикона изразяващ шега. Явно само първата част на поста ми ти е направила впечатление. И следствие на това започваш да търсиш под вола теле и да подсказваш на админите какво да правят. Да се върнем пак на пушката и кола. Значи за да съм го казал, макар и на шега, ти гарантирам, че и наистина да е, просто смятай, че няма да ми мигне окото и за пушката и за кола. Не ме познаваш за да ми казваш дали ответния ще успее да ми вдигне оръжие. Ще съжали сто пъти и за двете стотачета и двете тенекийки. Ще ме извиниш, че ти го пиша това, но понякога си търсите как да се заядете и като ви го кажат право ти куме в очи, ревете като вдовици за ... мед. При следващия ти опит да ми говориш по тази начин, директно ти премахвам възможността да пишеш. Ти решавай.
    А ти познаваш ли ме. Щом някой като тебе с накривен фес налага цензура за изказване на мнение различно от неговото, то тогава направо ме трийте от форума щом не ти изнася. Заплахата ти си е заплаха без значение от някакъв емотикон. И според мен ти ревеш като вдовица за ..... нещо друго( не мед ). Хайде трийте ме.
    Сбогом

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от rimisark Виж публикацията
    А ти познаваш ли ме. Щом някой като тебе с накривен фес налага цензура за изказване на мнение различно от неговото, то тогава направо ме трийте от форума щом не ти изнася. Заплахата ти си е заплаха без значение от някакъв емотикон. И според мен ти ревеш като вдовица за ..... нещо друго( не мед ). Хайде трийте ме.
    Сбогом
    Няма да те трия. Просто погледни малко по - добре на нещата. Редно ли е да ходиш и да наобикаляш на някой колега пчелина? Залагай си капаните, но не пред очите му. На мен ми правиш забележка, а ти започваш да правиш тънките си сметчици/стотачки, две стотачки, три стотачки/, а най - кофти се присмиваш на колегата, че едва ли не е калпав , некадърен и ред други неща. Хайде да се погледнем в огледалото и да видим първо нашите си изкривени лица и тогава да плещим глупости. Хайде сега пиши спокойно, а аз ще видя накъде ми е накривен феса.

Наблюдател
    Регистриран
    17.05.2016
    Аз нямам нищо общо с теб, съответно и ти с мен. Не поставям капани до оградата на никой колега. Подразни ме само заплахата с оръжие в поста ти. Никога не си го позволявай това. И не е коректно да ми триеш постовете, колкото и да не съм прав или да не ти изнася на тебе. Това е ЦЕНЗУРА. По добре ме изтрий, отколкото да ми триеш поста, в който ти припозна себе си и се нацупи като първокласник. "Super Moderator" не те издига в очите на хората, ами те задължава да не издребняваш толкова. Едновременно с постването пращам копие до БАШ Модератора като свидетелство, ако пак ме изтриеш. Аман.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Никога не съм писал , че тоя кошер с 15 рамки пило е дал 100кг мед.Извинете ме господин модернизатор,че ви обсъждам, но поста ви е малко маниполативен и подвежда аудиторията на форума.Може да съм направил 5 отводки по е рентабилно,а и бройка възтановявах.
    Поправям се. Да се чете вместо 100 оки мед - 5 отводки. То пак същото.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Поправям се. Да се чете вместо 100 оки мед - 5 отводки. То пак същото.

Пак ме извинете, но и 5 отводки не съм писал до сега.Какво съм направил с него и какви добиви също.Оставил съм си резултатите за мен и не съм ги споделил с никой за да не ме изкарат луд или пиян.То модерно е в БГ ако постигнеш някакви по-големи и различни резултати от другите да те изкарат такъв.

Страница 106 от 208 ПърваПърва ... 65696104105106107108116156206 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •