Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 101 от 107 ПърваПърва ... 519199100101102103 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,001 до 1,010 от общо 6828

Преглед на хибрид режима

Нали по това време. Обикновенно оставям те да изберат коя е по добрата майка. В този случай трябва да убия едната

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от _Александър_ Виж публикацията
    Нали по това време. Обикновенно оставям те да изберат коя е по добрата майка. В този случай трябва да убия едната
    Има и начини за запазване на много майки, но не знам как ще се справиш. С клетки. Но по - добре ги затрупай яко и те това - какво стане. Знае ли човек - може и да почерпиш напролет.

Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Има и начини за запазване на много майки, но не знам как ще се справиш. С клетки. Но по - добре ги затрупай яко и те това - какво стане. Знае ли човек - може и да почерпиш напролет.
    Черпил съм и пак ще черпя. Запазване смисъл затваряш едната а другата я оставяш свободна?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Черпил съм и пак ще черпя. Запазване смисъл затваряш едната а другата я оставяш свободна?
    И двете затворени.

И двете затворени.
    Еми кълбото как ще се измести. Или трябва да е стеснено на максимум.

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Еми кълбото как ще се измести. Или трябва да е стеснено на максимум.
    Начина е такъв. Двете майки са в клетки, но разграничени с преграда - плътна. Пчелите се събират и ограничават от към пространство - това си го разбрал. Кълбото е едно вече и топли и двете майки, но няма как да се унищожат помежду си, а и от пчелите. И така до напролет.

Начина е такъв. Двете майки са в клетки, но разграничени с преграда - плътна. Пчелите се събират и ограничават от към пространство - това си го разбрал. Кълбото е едно вече и топли и двете майки, но няма как да се унищожат помежду си, а и от пчелите. И така до напролет.
    това ми допада и то доста. Много добра идея. Само за уточнение- да речем че едното семейство е на 4 рамки и др. е на 4 рамкаи, слагаме преградата м/у 4и5 рамка а от двете страни на преградата майките. Правилно ли те разбирам? Или майките трябва да са си по средата на семействата?

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    това ми допада и то доста. Много добра идея. Само за уточнение- да речем че едното семейство е на 4 рамки и др. е на 4 рамкаи, слагаме преградата м/у 4и5 рамка а от двете страни на преградата майките. Правилно ли те разбирам? Или майките трябва да са си по средата на семействата?
    Май нищо не си разбрал. Двете клетки са една до друга с преграда еднаква с тях . Двете семейства са едно вече. Сега разбра ли?

Май нищо не си разбрал. Двете клетки са една до друга с преграда еднаква с тях . Двете семейства са едно вече. Сега разбра ли?
    Сега те разбрах.

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.01.2016
    Пчеларски район
    Павликени
    Трябва ти изолатор на Хмара.Продават го Голдън Бее Ямбол. https://www.youtube.com/watch?v=F2WAaodhlYg

Страница 101 от 107 ПърваПърва ... 519199100101102103 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •