Значи, на мен затуй всички ми се виждат страхооотни! Ама не мога са спра да дегустирам, и край мен само кралици!
Значи, на мен затуй всички ми се виждат страхооотни! Ама не мога са спра да дегустирам, и край мен само кралици!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Руска приказка: Няма грозни жени. Има малко изпита водка.
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Живеел си един праисторически човек в пещерата. Един ден на прага се появила отнякъде жена и му казала:
- Пусни ме да живея при теб.
- За какво си ми?
- Ще ти чистя пещерата.
- Тя и така си е чиста.
- Ще ти готвя.
- Какво ще ми готвиш? Аз онзи ден си утрепах един мамут, сега само се прибирам в пещерата, хвърлям мръвка в огъня и готово...
- Моля те, пусни ме макар и само за една нощ...
Пуснал я... сутринта излиза пред пещерата, поглежда към изгряващото слънце, после надолу към члена си... намигва му и казва:
- Ето значи за какво си бил ти, а аз толкоз години да троша само орехи с теб...
Между лекари:
- Как е пострадалия?
- Ае, състоянието му е стабилно.
- Значи очакваме подобрение?
- Не, състоянието му е много стабилно. Мъртъв е.
- Защо не се ожените, Холмс?
- Защото, Уотсън, това създава купища проблеми. Ето ви например една логическа задача: на едната врата на къщата ви лае кучето и иска да го пуснете, а на другата чука жена ви, която си е забравила ключа и иска да й отворите. Кого ще пуснете в къщата по-напред?
- Ами жена ми.
- Неправилно, Уотсън. Трябва да пуснете кучето, защото то ще спре да лае като влезе.
Двойка седи на пейка под лунната светлина. Тя разнежено го пита:
- За какво си мислиш, скъпи?
- За каквото и ти, мила…
- Простак! Вие мъжете само за това мислите!
Докторе, - казва млад мъж, който лежи на кушетката в кабинета на лекар. - Длъжен сте да ми помогнете! Всяка нощ сънувам един и същи сън. Лежа си на едно легло и изведнъж - пет красиви жени се мятат върху мен и започват да ме събличат.
Психиатърът:
- И вие какво правите?
- Аз ги блъскам с ръце по-далече от мене…
- Разбирам. Как смятате, че мога да ви помогна?
- Ами, моля ви… Счупете ми ръцете!!!
две кокошки си говорят
-твоите яица от колко стотинки са?
-от 10,а твоите?
-от 12
-тая па за 2 ст.ще си разпори газа
Мъж попада на остров населен само от жени . Жените веднага го осъдили на смърт.
Питали го :
- Какво ти е последното желание?
- Да ме убие най- грозната!
Още е жив!
При пчелите има мед, защото има ред!
Двама студенти отишли в Aнглия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартира и хазяинът им казал ако имат проблеми да му се обадят. След време се появили мишки. Единият като по-отворен и знаещ три английски думи повече от другия, решил да се обади на хазяина:
- Hello. Me Georgi.
- Hi, Georgi, how are you?
- Problem!
- What problem?.
- You know Tom & Jerry?
- Mm… Yes, I know.
- OK. Jerry is here!
При пчелите има мед, защото има ред!
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))