Първоначално публикувано от kostadinstoyanov
Не се чуди, а само му кажи къде и какво работиш. Сещам се за вица, където циганката поискала 2 лв. на акушер гинеколога, за да му покаже пу..а!Първоначално публикувано от nikberk
Първоначално публикувано от kostadinstoyanov
Не се чуди, а само му кажи къде и какво работиш. Сещам се за вица, където циганката поискала 2 лв. на акушер гинеколога, за да му покаже пу..а!Първоначално публикувано от nikberk
Чуди се,бабиното ушенце цъфна вече,а ти ги държиш у Ягодово,можеше да ги закараш по Петрохан нагоре,у Гинци слагат втори магазин от кокиче :DПървоначално публикувано от nikberk
Поздрави!
Очаквана реакция. Едно е гора в Добруджа, друго в северен склон на Стара планина. Бил съм и в Берковица и надясно и нагоре от превала на Петроханския проход, сигурно ще се досетиш за какво говоря. Не съм искал да те засегна, просто можеше да ми обясниш нещо повече за района си, за пчеларството си. Извинявам се, приключвам участието си по темата.
Всичко е в кръга на шегата!Няма защо да напускаш темата.Верно много кокичета съм виждал в една гора около Балчик,сестра ми живее там,при нас има на места,но там беше осеяна цялата гора.Първоначално публикувано от kostadinstoyanov
Поздрави!
Имам още от миналогодишния,но е мешан с леска не е чисто кокиче-търговците не го търсят.Мисля дали да не ги пораздрусам с тракторите малко из Петрохан та да понамаля кърлежа ,но лавините ми правят проблем.Дали да не тръгна към Ком ? В неделя ходих,пътя е чист ,но да не ме предвариш защото си харесах Долната Курия.Първоначално публикувано от plamen_
Eee, ние от балкана виждаме по друг начин нещата .Лавини ,трактори ,верижни машини :D
Защо разтеглящата се платформа не е удобна за транспорт? (какви са по-точно неудобствата)Първоначално публикувано от sasha_lalova
Евала колега личи си че е правена с много мерак.
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Платформата изглежда много добре колега michail76, поздравления.
Имаш ли и други снимки да качиш, на какъв мост е?
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))