Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 6774

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    16.04.2013
    Пчеларски район
    Хасково
    Ха дано - чак се притесних за моите.
    Ще ме накараш да ходя да ги ровичкам...

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    IMG_20160703_095320_904.jpgБлизо до моя пчелин цъфна нива слънчоглед. Посещаемост - от 0 до 2 пчели на цвят. Колко ли ще съберат, предстои да видя?

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.05.2014
    Пчеларски район
    бургас
    Аз също не искам да споря обаче вярвам на очите си единия ми пчелин е обграден от слънчоглед и слагам трети магазини ,като тръсна питата и всички пчели ги къпя в жълт нектар ,от 20 години слушам тая песен хибрида не пуска нектар ,а магазините пращят,жив и здрав .

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    При теб е така и при мен е така 3та поредна година се разцепват на слънчогледа дори и слабите кошери, но при други хора не е така.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Дано валне малко че земята се е напукала
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Привет от морето
    Вече ми домъчня за пчелите, трябваше да сложа един кошер в багажника, хем да им се радвам хем да съберат един магазин манов мед да го опитам понеже сме в Странджа.
    Майтапя се, почивам си и се надявам като се прибера да ме чака много работа.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Не се питеснявай.Почивай качествено....Иначе ще свариш блокирани плодници.А,ако си удължиш почивката с още 2 седмици,ще свариш запечатани магазини и свободен плодник.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Nik_m Виж публикацията
    Привет от морето
    Вече ми домъчня за пчелите, трябваше да сложа един кошер в багажника, хем да им се радвам хем да съберат един магазин манов мед да го опитам понеже сме в Странджа.
    Майтапя се, почивам си и се надявам като се прибера да ме чака много работа.
    Цццц няма да де сетиш да пишеш каде си и едно телефонче, ако иска някой колега да се види с теб. Вчера бях в Созопол и ако си там можеше да се видим на живо :-) :-) :-) :-) :-) :-)

VIP Автор
    Регистриран
    25.02.2013
    Пчеларски район
    Монтана
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Цццц няма да де сетиш да пишеш каде си и едно телефонче, ако иска някой колега да се види с теб. Вчера бях в Созопол и ако си там можеше да се видим на живо :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    В Синеморец сме.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •