Ха дано - чак се притесних за моите.
Ще ме накараш да ходя да ги ровичкам...
Ха дано - чак се притесних за моите.
Ще ме накараш да ходя да ги ровичкам...
IMG_20160703_095320_904.jpgБлизо до моя пчелин цъфна нива слънчоглед. Посещаемост - от 0 до 2 пчели на цвят. Колко ли ще съберат, предстои да видя?
Аз също не искам да споря обаче вярвам на очите си единия ми пчелин е обграден от слънчоглед и слагам трети магазини ,като тръсна питата и всички пчели ги къпя в жълт нектар ,от 20 години слушам тая песен хибрида не пуска нектар ,а магазините пращят,жив и здрав .
При теб е така и при мен е така 3та поредна година се разцепват на слънчогледа дори и слабите кошери, но при други хора не е така.
Дано валне малко че земята се е напукала
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Привет от морето
Вече ми домъчня за пчелите, трябваше да сложа един кошер в багажника, хем да им се радвам хем да съберат един магазин манов мед да го опитам понеже сме в Странджа.
Майтапя се, почивам си и се надявам като се прибера да ме чака много работа.
Не се питеснявай.Почивай качествено....Иначе ще свариш блокирани плодници.А,ако си удължиш почивката с още 2 седмици,ще свариш запечатани магазини и свободен плодник.
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))