Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Г-н Матеев имам един въпрос към вас.Ако имам 6лв цена за липата може ли тук да дам координати на колегите?
    Благодаря, предварително за отговора.
    Няма да даваш никакви координати. Разваляш заверата. Световната цена на липата е към 4,00 лв.кг. дори и към 3,50 ама хайде.

Сега сериозно. Не давай координатите в публичното пространство. Веднага човека ще бъде издирен и вкаран в играта. Ползвай тази цена и давай инфо само на доверени хора.
    Потвърждавам че има такава цена и знам кой я дава, но нямам липа.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Няма да даваш никакви координати. Разваляш заверата. Световната цена на липата е към 4,00 лв.кг. дори и към 3,50 ама хайде.

Сега сериозно. Не давай координатите в публичното пространство. Веднага човека ще бъде издирен и вкаран в играта. Ползвай тази цена и давай инфо само на доверени хора.
    Потвърждавам че има такава цена и знам кой я дава, но нямам липа.
    По-добре е да разберете кой има липа за продаване и да направите обща зделка, по този начин за по-голямо количество може да се договори по-голяма цена. Ако успеете в това начинание ще е добре всеки продал мед да задели 1% от получената сума и чрез събраните пари да се опитаме да намерим и други пазари.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Липа 5.40 - 6.00 лева
    Скоро чуждите фирми излизат в отпуска. Затова каквито и промени да има в цената, ще се случат сега или след като започнат отново работа.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •