А как се разбира,докъде са стигнали далаците и кога е станало време да се сложи нов корпус под семейството,като не се правят прегледи?
При теб е друго заради ползването на рамките в зоните нямаш само пило нали? Рамките с восъчните основи се възприемат от семейството като повредени пити, за строежа действа инстинкта за ремонт, т. ест строи се нерационално, като няма обилен притока на нектар тия пити се построяват и осеменяват ударно от майката, докато при нас не е така, строят се пити, когато съществуващите са на 80 процента запълнени с пило и мед само тогава, когато както вече казах действа инстинкта за ремонт не е така.
Както и да е обещанието съм си го изпълнил, тези които да следили темата знаят затова. Дал съм клипове снимки дори и на меда. Инак ЯК е най-ужасния кошер на света, даже не можеш го открадна ако ти е мил живота. Не съветвам никого да го ползва напротив по се радвам като се ползват стандартните системи. Аз съм го избрал за себе си и съм доволен. Съветвам Ви да не го ползвате. отговорих на няколко въпроса на колеги това беше. Живи и здрави и късмет.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))