Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 1002

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Венци,здрав ли е казана след бурята?Ако не да събирам чукалата и.......
    Бурята не ме притеснява, притеснителна е бурята която сътвори Бойко Борисов. Преди няколко години изкараха закон че казаните в една ракиджийница не могат да са повече от 1000 литра, колегите преградиха помещенията направиха по 2-3 фирми и регистрираха 2-3 обекта да ама не, сега решиха не може повече от 500 литра, няма как да преградят още веднъж помещенията и сега масово запечатват казани. Аз имах 2 по 500 сега оставам с един и според мен около 40% от клиентите ми няма да могат да си сварят ракията, лошото е че такова е положението при всички колеги и всъщност около 40% от хората изобщо ще трябва да си сварят ракията в перални или в каквото намерят, но една част ще хвърлят материала и а познай дали Бойко ще спечели някога избори, което е жалко и на практика ще върне комунистите на власт, пък може и това да е целта.

Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Бурята не ме притеснява, притеснителна е бурята която сътвори Бойко Борисов. Преди няколко години изкараха закон че казаните в една ракиджийница не могат да са повече от 1000 литра, колегите преградиха помещенията направиха по 2-3 фирми и регистрираха 2-3 обекта да ама не, сега решиха не може повече от 500 литра, няма как да преградят още веднъж помещенията и сега масово запечатват казани. Аз имах 2 по 500 сега оставам с един и според мен около 40% от клиентите ми няма да могат да си сварят ракията, лошото е че такова е положението при всички колеги и всъщност около 40% от хората изобщо ще трябва да си сварят ракията в перални или в каквото намерят, но една част ще хвърлят материала и а познай дали Бойко ще спечели някога избори, което е жалко и на практика ще върне комунистите на власт, пък може и това да е целта.
    Адашко, не Б.Б.който ще да е всяко чудо за три дни.Под земята ще ги вкараме и пак ще варим.Нищо не плаши душите наши.НАЗДРАВЕ ВАМ.

Заслужил Автор
    Регистриран
    21.03.2015
    Пчеларски район
    общ.Левски,обл.Плевен
    Снощи сварих джибровата ракия.Голям зор беше докъто се уредя на казана.Тес нащи управници които забраниха да се вари ракия по всяко време са за убиване.Човека има казани -не може да работи със всичките защото на някой така му скимнало.Галяма глупост е тава и принуждават хората да правят глупости.
    Иначе съм доволен, излзе 75литра на 57 градуса.Сложил съм черница и като се пооцвети ще разреждам и наливам дамаджаните.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Недей хваща много вяра на казанджията. В Закона за акцизите и... си пише кога и как може да се работи. Ако на човека му се работи де. Пак там виж и на колко литра имаш право и може да си редактираш мнението, ако искаш.
    Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
    Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени

Наблюдател
    Регистриран
    12.06.2016
    Рефлуксна колона с управление на охлаждането.
    Краен продукт с до 95 алкх%, и отделяне на фракциите, глава/тяло/опашка, което обезсмисля отлежаването.

RK_Denchev_1.jpg

По-късно, при интерес, ще публикувам и упътването за работа.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Ни са мотай,ами пишиш и не само упътването за работа,пиене и др.,но напиши и цената на това чудо..Като Я гледам ще ми пасне,даже и в банята.Пиши.пиши.....

Наблюдател
    Регистриран
    12.06.2016
    Упътването, което съм писал е на pdf и няма как да го кача в момента. Пиша от телефона. Трябва да го преконвертирам в gpg. А за да съм още по-гаден ще анонсирам, че котела е подготвен и за варене на домашна бира.
    ПП
    Ако някой се ангажира, мога да изпратя упътването на имейл и той да го преконвертирам.
    А иначе е точно за банята, ако вкараш миризмите в комина, а аз съм го подготвил за терасата......

Заслужил Автор
    Регистриран
    17.02.2015
    Пчеларски район
    София, Симеоново
    Цитат Първоначално публикувано от Ангел Йосифов Виж публикацията
    Ни са мотай,ами пишиш и не само упътването за работа,пиене и др.,но напиши и цената на това чудо..Като Я гледам ще ми пасне,даже и в банята.Пиши.пиши.....
    Aчо, пил съм крушова от колона, все едно пиеш водка, да не кажа спирт.
    0899946746 Поздрави, Емо.

Наблюдател
    Регистриран
    12.06.2016
    Майстора, на тая крушовица "ин ги" е бил лабав. Ако искаш да пазиш ароматите не гониш градус...
    А освен това ароматите са в опашката, демек трябва да знаеш кога да отсечеш...
    А още един пирон в ковчега на мнението ти е че показаната колона има джин кошница.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от judas Виж публикацията
    Aчо, пил съм крушова от колона, все едно пиеш водка, да не кажа спирт.
    Наборе за да усетиш вкус,аромат,ракията НЕ трябва да е силна-до 45*

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •