Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 158 от 186 ПърваПърва ... 58108148156157158159160168 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 1,571 до 1,580 от общо 1859
    Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    00839208c32be7f246a82c111a0f3901.jpg
    Овошки 2016, част от добива вкуса е отличен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Овошки 2016, част от добива вкуса е отличен.
    Но нямаш вкус към външния вид на бурканите. Аз такъв мед не бих си купил, та било това да е последния мед на света и да е с прекрасни качества.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Но нямаш вкус към външния вид на бурканите. Аз такъв мед не бих си купил, та било това да е последния мед на света и да е с прекрасни качества.
    Прав си, но мед от овошки не се продава. Не съм и чувал някой по принцип да продава такъв. За моя употреба си е и съм си го налял в произволни буркани. Не виждам и търговците да дават цена за такъв за изкупуване. мисля че и ти не би продал мед от овошки прав ли съм?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Прав си, но мед от овошки не се продава. Не съм и чувал някой по принцип да продава такъв. За моя употреба си е и съм си го налял в произволни буркани. Не виждам и търговците да дават цена за такъв за изкупуване.
    Аз съм продавал по миналата година на цена като всички медове които продавам на дребно - 8 лева.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Аз съм продавал по миналата година на цена като всички медове които продавам на дребно - 8 лева.
    Знам че овошки рядко дават мед и ако дадат не е много. Сигурно е била добра годината за мед щом си изкарал и за продан, което е добре. В моя район дадоха тази година но на повечето места е изяден напълно от пчелите и не са вадили.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Знам че овошки рядко дават мед и ако дадат не е много. Сигурно е била добра годината за мед щом си изкарал и за продан, което е добре. В моя район дадоха тази година но на повечето места е изяден напълно от пчелите и не са вадили.
    Василевсе, ти си извадил два буркана от твоята микроскопична тръвничка, а аз имам кошери в които можеш да спиш, а и бройката им не е малка. Ще имам ли за продан според теб?

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Василевсе, ти си извадил два буркана от твоята микроскопична тръвничка, а аз имам кошери в които можеш да спиш, а и бройката им не е малка. Ще имам ли за продан според теб?
    Това не е всичко дето съм извадил, а тръвничката ми е 9 корпуса и е първия кошер дал мед в моя град засега.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Това не е всичко дето съм извадил, а тръвничката ми е 9 корпуса и е първия кошер дал мед в моя град засега.
    Вие да не биете тъпан кой, кога е извадил?Защото ние в Страната на чудесата правим така. Който си го извади - съобщава по радиоточката, че си го е извадил. Та ако има мераклии да идват.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Вие да не биете тъпан кой кога е извадил?
    не бием ма сме малък град и се познаваме и си контактуваме.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Който си го извади - съобщава по радиоточката, че си го е извадил. Та ако има мераклии да идват.
    Ако и размера е голям, не можеш да се отървеш от жените в селото :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Страница 158 от 186 ПърваПърва ... 58108148156157158159160168 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •