Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 53

Тема: СМОК

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Това е може би най-разпространения мит - че змията пие мляко. Това е абсолютно невярно.

Може да се наблюдава змия да се увие около вимето на заспала крава или овца, но това не е за да пие мляко, а защото вимето е една от точките с най-висока температура в животинското тяло....
    ОК, няма да спорим. Ти по ги разбираш нещата. А мишки яде ли?
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    ОК, няма да спорим. Ти по ги разбираш нещата. А мишки яде ли?
    Основно това му е менюто на смока, но може да прибавим рожбите на гнездещите по земята птици, по малки змии, гущери, малки зайчета, жаби, яйца на птици, костенурки и себеподобни. Дори и собствените си рожби, ако попадне на тях. И колега, вземи чети малко повече да не се излагаме с липса на знания, които децата учат още в трети клас.

В всяко населено място си има по един човек с прякор змияра.Намери го и ще ти премести смока

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Хей Remi, ако не ти се навие никой да ти хване змея се обади. Не съм змияр, но хич не ме е страх от такива животинки. Малко си ми далеч, но като се налага ще помагаме.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •