Цитат Първоначално публикувано от Evgeni Petkov
stanko1972, ти като някой рекламен аген на процент ни представяш информация от сайта на рекламираната фирма. Между другото самата фирма набляга на дървесината и листната маса. Не ти ли прилича на психозата преди години когато срещу сумата от 10+ 1 лева много наивни пчелари, подлъгани от рекламата в един пчеларски вестник си правиха парници и мини-плантации за "чудния целебен лофандтов мед", -предполагам знаеш как свърши всичко. Да не съм лош пророк , но сега се задава същата случка! Аз пък си харасах Тексаски червен дъб (Quercus texana, Quercus nuttalli)- мисля, че мановият му мед ще да е" много лечебен" !!!
Изглежда си конкурент на фирмата от която Станко е купил пауловнията щом знаеш на какво наблягат.Интересно ми е да науча как е СВЪРШИЛ лофанта за да не направя грешка.Относно пауловнията-от две години наблюдавам как пчелите се трупат по цветовете въпреки че са само три дръвчета и има друга мед.растителност.И един съвет за Тексаския дъб-и нашия дъб е добър по евтино ще ти излезе ако си вземеш Тексаски въшки.