Аз също съм в ДСК и съм доволен от тях.
Аз също съм в ДСК и съм доволен от тях.
Не става въпрос за кредетиране. Това ако е разплащателна сметка на мое име, но ми обясниха в банката, че взимат % , когато теглиш от банкомат или превеждаш пари по интернет банкиране. Аз непрекъснато внасям или превеждам по интернет банкирането пари/по бързо и лесно/, а от там ще се натрупат повече удръжки/ % / месечно.
Сигурен ли си, че е процент, а не твърда такса за определената услуга? Различните банки действат по различен начин и трябва внимателно да се четат общите условия и тарифата за таксите на съответната обслужваща ви банка. Банката, с която работим ние например при електронното банкиране има твърди такси за преводите, но те са различни според това дали превода е между вътрешни за банката сметки или към друга банка. Същото е и при теглене от банкомат - ако се теглят пари от банкомат на банката, в която ви е сметката таксата е една (може да е и нулева) и друга, ако теглите от банкомат- собственост на друга банка. Внимавайте също, когато внасяте пари в брой по собствената си сметка на каса какво пишете в графата "Основание". В нашата банка напринер само при основание "Захранване сметка" не се събира такса. Ако напиша нещо друго си ми вземат 5лв за усмивката на касиерката, защото и в двата случая става едно и също нещо - едни пари се броят и постъпват в тази банка по моя сметка. И още един съвет - изберете си една служителка, с която да работите и сядайте само при нея. Коткайте си я по всякакъв начин, заливайте я с усмивки и комплименти. Това може да ви спести много разходи, защото тя ще ви подскаже кое как да направите с мин. разходи.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))