ХАХАХАХХАХА ХАХ ХА ХА ХА ХХА ХА ХАХА ХА ХАХХА ХА ХХА ХА Х АХА ХА ХА ХХАХАХА ХА ХА А ХАХ ХА Х АХА ХАХА АХ
Ще ме умориш!![]()
![]()
.
Отиваш до кошера тихо и внимателно. Пуснаш прахосмукачката и набиваш един шут на кошера. Задължително в този ред! Ей ти на технология за гол рой.Даже и пари не ти искам
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Хаха,кефиш!
Предлагаш лесен вариант но не ме устройва :-) . Ще махна ханимановите решетки т.н ХМ на половината и ще оставя 9 рамки в магазина да видя дали това е проблема защото в момента има принос от липата и предполагам че щат нещат ще пълнят в магазина , долу е пълно с пило та няма накъде даже поразтоварих и сложих за градеж. Въпреки че работят само в 1 плодник семействата са достатъчно силни което за мен е ок и нямат идея за роене което ме учудва защото ЛР , ДБ и лежак тази година при акацията рой.
И много моля колеги по сериозно .
Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу
Добре сега по сериозно! Ежегодно имам десетки такива кошери, които не щат да използват магазините. Сменям им майките. Не се опитвам да ги карам да вършат непривични за тях неща!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))