Извинявай Токо,когато започва процеса навън е променливо,но има дни с цели 18-20 градуса.Минзухара е отдавна прецъфтял и на ход е цъфтежа на Бадема.Мога да сипвам сироп още в края на Февруари.Но не го правя,защото съм в полупланински район и може да има изненади.През ноща.Много слънчеви дни без мъгла.Когато има сняг, той се топи бързо и пчелите вземат вода току пред кошерите.Но годините са различни и няма точен отговор на твоя въпрос.Но се надявам да си направиш представа.Мисля ,че и ти си имаш подобен период.Нека да не е точно тогава ,но го имаш.Както имаш опит в майко производството.Страхът е лош съветник.Май е наистина много и най-добрия за производство на майки.Каквито и да било.Но защо да чакам други да ми свършат работата?Никой не ми дава гаранции за качество и дълговечност на това, което продава-майките.Защо тогава се опитват даже да сравняват нещо, което дори не познават?Да ,породите си казват думата.Какво ще се случи с тези, които купуват готови маркови майки ,но нямат време или познание да управляват тези семейства?А,когато нямат добра паша?Защо първо не се препоръчват условията /много вярно/ при които ще трябва да работи майката ,пък после да се гледат постиженията.Има много сбъркани неща в теорията.И в производствените единици ги има много.

Цитат