Дъртия беше ковнал няколко ракии ама каза че първо кражали над стопанската сграда
На колко метра е стопанската сграда от кошерите
Дъртия беше ковнал няколко ракии ама каза че първо кражали над стопанската сграда
На колко метра е стопанската сграда от кошерите
Станало е около 14 часа сградата е на 3 метра от кошерите
Като наричаш родния си Баща ''ДЪРТИЯ '' ,мислиш ли че тук, вече си спечелил голям авторитет на пчеларче . Е..гати наглото поколение което се е навъдило в тази скапана държавица ,не ,грешка –територийка . Да наречеш така баща си ? И след това имаш безочието да кажеш ''БАЩА ми ............'' и тъй нататък . Трябва да се определиш –баща или дъртия ?![]()
Баща ми де... ако кажа дъртия пред него ще ям бой а съм на 37 години брат ми е на 30 и още се крие че пуши...добре че е скаран с технологията иначе изгорях
https://www.youtube.com/watch?v=wtcHzfdU6R0 облитане след лошо време
Според мен роенето е една стихия не добре изучена и до сега няма катеогорично открита причина за роенето (цитират се около 30) все още като излита роя не се знае от кеф ли бучи или от зор не се знае размножавали се или оцелява въпреки че световно известни учени са се занимава ли с този феномен.
Много лесно може да се объркат признаците на едно явление ако си пчелар с по малко практичен опит (включително и моя милост) с друго.
За това по добре е да се отвори кошера и да се види по косвени улики само много добри пчелари могат да дадът правилен отговор.
Аз подхождам скептично към роенето с пчелите като винаги очаквам да ме надхитрят когато залагат самосмяна си мисля за роене, когато си облитат мисля за роене,когато се развали времето пак си мисля за роене, затова имам над 50 бр. празни кошери а се грижа за 30 и не искам да ги увеличавам ако не се отваря плодника на 2 седмици в това време няма как да се знае а дори и като го отвориш пак не се знае.
В момента има 24 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 24 гост (и))