Точно така.
http://www.tialoto.bg/a/125-zdrave/3...arhu-zdraveto/
Цитат:
Производителите на алуминиеви съдове за готвене си признават, че силно кисели или солени храни не трябва да се съхраняват в техните съдове.
Точно така.
http://www.tialoto.bg/a/125-zdrave/3...arhu-zdraveto/
Цитат:
Производителите на алуминиеви съдове за готвене си признават, че силно кисели или солени храни не трябва да се съхраняват в техните съдове.
Това трябва да го проверя някак си може би за това е на добра цена.
Предполагам, че колежката ти си няма представа за стойността и за това е ниска цената. Нямаш ли познат, който може да те посъветва на място?
За едното нищо можем да те вкараме във филм. Зависи как задаваш въпроса, как ние ти отговаряме, както и ти какво възприемаш от прочетеното.
Магнита не я улови!CIMG2016.JPGCIMG2019.JPG
Колега имам много добра представа за всякакъв вид центрофуги .В момента съм на вълна центрофуги .Така ,че имам представа от нераждавейка и поцинкована .
Моля и аз се извинявам .Втора употреба ,аз не бих дала 350 лв .Миналата седмица изтървах на 200 неръждавейка .То кога в мен късмет .Точно КЪРЪК .
Имали признак по който мога да преценя дали семейството ще прави самосмяна или ще се рои?До колкото съм научил в малкия си опит като пчелар при роене майката спира да снася и няма прясно пило,маточниците са повечко на брой.При самосмяна залагат и 1-3 маточника и майката продължава да действа.Притеснява ме това, че на днешния преглед всичките ми кошери са с между 1 и 3 маточника и на всякъде има прясно пило.Според логиката ми би трябало да е самосмяна, но пък и в 5-та кошера да са решили да правят самосмяна по едно и също време ми се струва странно.Много е вероятно и аз да има пръст в тази история тъй като правих отводки и вадих пило и пчелите да са решили че майките не се справят добре.Може и да съм много далече от истина в дадената ситуация и за това моля за съвет.
Дайте вариант за много силна активност пред кошера .Баща ми каза че около кошера е имало страшно много пчели.Предполагам че пчелите са се роили но баща ми твърди че е било лудница и пред двата кошера което ме озадачи
Естествено веднага отидох там но всичко беше спокойно.За да съм по обективен трябва да напиша че кошерите ми са миналогодишни отводки и тази година за пръв път им сложих магазини които не бяха изградени.За това си мислех че имат достатъчно работа за да не се роят
В момента има 6 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 6 гост (и))