Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
А доволни или недоволни трябва да бъдем (пчеларите) за 3,50........
П.П. Аааа и отгоре на това да ни изкарват, че сме......неблагодарни, неграмотни и едва ли не да се гласим без пари.....щото това било пазарна икономика.
Колко сделки има сключени на тази цена? Нали знаеш, че "бързата кучка слепи ги ражда". Питате за цена преди още меда да е в тенекиите, пазара още не е отворил, а купувачите се ослушват, защото и те не знаят какво ще им вземат и на каква цена. И когато ви тръсват една цена изсмукана от палците се палите и разбира се всички са виновни, без вас за ненавреме зададения въпрос. Със същия успех ще съм и аз, ако се изтърся в неделя на Женския пазар в 6 сутринта и попитам първия дошъл продавач, който още си подрежда сергията, колко струва домата и той ми изръси цена от 8лв.
Имайте малко търпение и изчакайте. Вижда се, че годината ще е слаба и малкото количество добит мед ще може да се продаде на дребно за цени между 8 и 10лв. За търговците на едро може и да не остане нищо и те сами да ви търсят и предлагат изгодни цени. Защото ако не купят нищо, нищо няма и да продадат и печалбата им ще е нула.