не в София а в Пловдив
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Отровени са над 3000 пчелни семейства.....
http://dobrich.topnovini.bg/node/704645
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Матеев, комисията която идва и прави "оценка" на щетите са СЪЩИТЕ ХОРА или техни близки, бизнес партньори и т.н, които продават препаратите. Това не е предположение, а самата истина, която мога да подкрепя с видео материали и свидетели.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Още по-добре. Случая го направих толкова дебел, щото дълго време да им държи топло както на комисиите, така и на техните близки, авери, бизнес-партньори, арендатори и прочее тарикати. Ако не друго, то поне стегнах дисциплината в Ловешка област, а предполагам, че ще се разчуе и в други области.
Мен ме изкараха по-черен от дявола, защото вдигнах врява. Единят арендатор ходил да се оплаквал от мен на другите. А същия го хващам вече 2 пъти да пръска в сигурно най-топлия и ветровит ден на месеца след обяд. Първият път пръска за широколистни плевели, втория път с фунгицид. В момента масово пръскат пшеницата с фунгициди.
Рапицата е заобиколена от пшеница. Това е снимка от въпросния ден.
![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))