Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 1686

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Евала Драгошинов, и аз така съм гледал че го прави жената! Ама ракия не се научи да вари! Затова от нея масълцето, а от мен питието. Наздраве! Няма все да е ниска цената на медеца- все ще я вдигне инфлацията. Спокойно....
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Евала Драгошинов, и аз така съм гледал че го прави жената! Ама ракия не се научи да вари! Затова от нея масълцето, а от мен питието. Наздраве! Няма все да е ниска цената на медеца- все ще я вдигне инфлацията. Спокойно....
    Тянко,реших да ти пратя един армаган.Но с гатанка!!Аз съм малко дърводелец и реших да ти опаковам армагана малко по така.Има едно малко условие-да познаеш кое какво е!!П.П.Търся човек по който да го пратя.
    Прикачени миниатюри Прикачени миниатюри DSCF0014 (Копировать).jpg‎   DSCF0015 (Копировать).jpg‎   DSCF0016 (Копировать).jpg‎   DSCF0017 (Копировать).jpg‎  

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Адаш, ако му поставиш условие да познае какво има в бутилките без да ги отваря има да хвърля боб.

Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Адаш, ако му поставиш условие да познае какво има в бутилките без да ги отваря има да хвърля боб.
    Адашко,твоят кошер обра акацията на дефилето.Няма дъжд,няма вятър,той е на паша!!

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград

Talking

Цитат Първоначално публикувано от wenciautoklima Виж публикацията
    Адашко,твоят кошер обра акацията на дефилето.Няма дъжд,няма вятър,той е на паша!!
    Адаш моите пчели са кротки, ама иначе са като хищни хиени - акацията ми я носят барабар с листата.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Много черен хумор бе хора ! То времето и "времето" вярно, че ни скапват, ама и си има и наздраве поне за малко да забравим накъде сме тръгнали !

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •