Колеги,от няколко години се питам,като един колега в друга тема...аджеба защо НЕ трябва да засаждам дървета от костилка и лозе от пръчка ами трябва да са ашладисани.
Колеги,от няколко години се питам,като един колега в друга тема...аджеба защо НЕ трябва да засаждам дървета от костилка и лозе от пръчка ами трябва да са ашладисани.
Ашладисвам всякакви подложки! Който иска да пробва, да пише на лични!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Кажете някакъв десертен сорт грозде за асмалък,който да издържа застудяване от порядъка на –25 –30 градуса.Тази зима не завих лозите и при –23 градуса ми измръзнаха 3 лози.От долу избиха пак,но мисля да ги махам,защото ми трябват такива които да се качат горе и да пазят сщнка през лятото.
Много често ми се случва, като засадя фиданка, купена от разсадник, в началото тръгне добре. За няколко години порасне, почне да дава плодове и загине? Това ми се случва в около 70% от случаите. При самораслите и ашладисани от мен фиданки, подобни проблеми няма.
http://amv-agro.com/index.php?route=...product_id=123
Звънни и питай имат много сортове и са сериозен производител
Ачо, защото живота е много кратък приятелю - много кратък. Милият ми и непрежалим брат ( лека му пръст ) беше намерил 3 огромни ореха с вкусна бяла ядка, единия поникна и го сях на ракиджийницата. Чаках го 10 години да даде орехи и след това чакане, ха познай. орехите му не струваха нищо и ако не беше спомен от брат ми да му бях показал брадвата. Иначе расте много буйно и изпревари присадения орех в близост.
В нашия регион много се оплакват от кайсиите, изкарат 4-5 години и изсъхнат. Преди три години насадих и аз една кайсия. Миналата година пусна плад и този април изсъхна!
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))