Питах неволята и накрая ги направих както си знам.IMG_20160428_190229.jpg
Питах неволята и накрая ги направих както си знам.IMG_20160428_190229.jpg
Постарал си се, но от снимката оставам с впечатление, че не си спазил разстоянията, които са като закон в пчеларството. Ако имаш отвори с големина над 1 см. пчелите може да ги запълнят с восък. Пространството, където ще се събират пчелите, за да вземат сиропа, ми изглежда голямо и може да има доста удавени там.
Иначе, като за първи опит - изглежда добре![]()
"Не вярвайте на мнения, а на факти!" Р. Кийосаки
Елементите наистина са направени много професионално и безупречно,струват си всяка една стотинка-че и отгоре.Дай боже пак да поръчам.Ако ми беше малко по широчко около врата не бих се замислил нито за миг да самодействам.Та като стана въпрос,имам една лека забележка относно капака-пръчах ти го с изолация,която не си сложил,поставих я аз и сега стана малко по-плитък,но здраве,не е болка.
Това не го знаех,да махна ли фибрана?
Под шпертплата,така че фибрана ляга директно в/у стъклото на хранилката.
Идеята на милеровата хранилка е да има студено стъкло (без изолации), по което да се образува конденз и да овлажнява сипаната захар.
Именно,фибрана ще го държи по-студено лятото,а за зимата,колкото и да изолира,не може да направи стъклото по топло от кошерния въздух издигащ се на горе,мисля че няма да има проблем.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))