Матеев, беше взел чудесно решение да на пишеш по темата и не знам защо не издържа.
Това че изкупвачите въобще не им пукало дали ще ни вземат меда е АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ. Единствения свестен мед който могат да купят на по ниска цена от цената в БГ е украинси. Въпреки че Мария Габриел не ни отговори на писмото аз ви казвам че украински мед тази година може да се изнася от Украйна само докато се изчерпи поземлената квота, а тя се изчерпа е първите минути на настоящата година, тоест ако към дата след първите дни на януари изкупвач твърди че може да внесе евтин (безмитен) мед от Украйна то това е чиста лъжа или чиста контрабанда.
Колкото до примера с рамките то той също е кзключително неудачен защото аз и не само аз си купувам по няколко хиляди рамки годишно на жена която ми се каже без да се пазаря или мрънкам. Ако ти не си създал достатъчно ефективно производство за да реализираш продукта му на пазара няма смисъл да обвиняваш за това потребителите ( пчеларите)
Измъчих се от да пиша от телефона но не можах да се сдържа. Моля да ми простите грешките и препинателни знаци.