Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
Много мразя когато някой несправедливо обвинява други хора от позицията на собственото си незнание и некомпетентност. И започва да ги плещи едни измислици, че дори и сам си вярва. Не ми се сърди, но това е болестно състояние ......

Първия постинг на темата липсва, защото е получил от посетителите на форума ПОВЕЧЕ ОТ 10 ОТРИЦАТЕЛНИ РЪЧИЧКИ. И форума го е написал това отдолу на постинга, но кой ли да ти го чете? Много по-лесно е човек да си измисли някаква простотия и после на базата на измислицата да обвини някой друг за собствената си глупост и незнание.

Нормално е човек нещо да не го знае, и да попита другите. Тогава щеше да получиш учтив отговор защо е изчезнал постинга. Не е нормално обаче човек да си отправя критики и обвинения на базата на собствените си некомпетентни измислици.

Що се отнася до омразата, при мен я няма, никого не мразя. Що се отнася до болестното състояние – при мен, то не съществува.
Ако за 10 отрицателни мнения се скрива пост на някой пчелар, то тогава, тук не е място за обсъждане на пчеларски въпроси. От кога е това правило? Отговори учтиво все пак на незнаещия, некомпетентния, болния и глупавия. Условия за БАН, но не на мен.
Това ми прилича на цензурирана област в интернет. Тук важат само „точните и верни“ мнения за кошери и пчеларски проблеми.
Остави ме все пак да се съмнявам, в перфектните качества на стандартните кошери и на стандартните рамки.