Колеги,форумите си имат правила за писане,създадени от администраторите.Нашият също.Не може без правила,иначе става анархия.И всички трябва да ги спазваме,без значение кой от кога е тук и с какъв авторитет се ползва.
По конкретния случай мисля,че много шум се вдига за нищо.Без да се впускам в подробности,трябва ли да казвам,че след колегиалната ми забележка към него,ми беше отговорено,че "както си искам така ще пиша,вие ли сте тези дето ще ми казвате какво да правя",както и "не ми трябва вашият тъп и загубен форум и не желая да бъда в него".Ето,това го казва човек,който е от доста време при нас,ентусиазиран,знае какво трябва да се прави но не желае.Избора си беше негов и той го направи.Администраторите и модераторите са в правото си да взимат решения,касаещи добрата атмосфера във форума.Преди регистрация,всеки се подписва,че е съгласен с Условия за регистрация.Избора да се регистрирате отново е личен а не задължителен.Щом като сме тук ще спазваме правилата,всички без изключения.Въпроса е приключен.