Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
Земляк това е от миналата година сега вече съм задобрял хи-хи-хи-хи
Ако и на това не му казваш подводен камък ?/това е от единия ти пост/ .Не прочетох директен твой изпитен въпрос ,но завоалиран –да .Щом си знаел как да процедираш по въпроса "' Гол рой '' трябвало е да знаеш ,че няма да получиш отговор по–различен от твоето Знание ..И се получава че питането ти е било излишно т.е. замърсяване на темата . А ние ф,балъците като се хванем ,я замърсяваме още повече с отговорите си .Ти започваш и искаш да доразвиеш темата ,питаш ,получаваш някакви отговори /макар и да ги знаеш,както казваш/ и изведнъж казваш ,че за теб темата е приключена .Защо ?Кое ти е неудобно ?Истината? Тя е винаги една . Аз мисля, че това е неуважение към всички колеги .Нас ,балъците които имахме глупостта да се хванем в серкмето ти ,ни остави .Но другите които чакат развитие, ЗА ДА НАУЧАТ НОВО за голия рой ? На тях какво ще кажеш ? –Приключих ,до тук бях !!! Преди 2–3 дена го бях писал това ,че човек се учи докато е жив и писах че продължавам да се самообучавам .Напиши нещо да допълня знанията си по пчеловъдство .Не приключвай темата ,моля те .Виж че е излязло нещо ново ,което и двамата не знаем !!!!!!?????