Че във спалнята може и без такива екстри.Там си знаем "номерата".Понякога е необходима и фантазия....Например-аз не съм горски,нито полски.....нито нощна смяна.....
Че във спалнята може и без такива екстри.Там си знаем "номерата".Понякога е необходима и фантазия....Например-аз не съм горски,нито полски.....нито нощна смяна.....
Като стана въпрос за тортички едно бързо тирамису, което спретнах по случай това, че остарях тези дни:
Много бързо и лесно става. 2 кутийки маскарпоне по 250 грама от Лидъл, една заквасена сметана 20% пак от Лидъл и бишкоти пак от там.
Смесвам маскарпонето и сметаната и бъркам с миксера. Слагам по някое време пудра захар на вкус докато сместа стане толкова сладка, колкото я искате. В една купичка слагате смес кафе с вода. Топвате всяка бишкота много бързо в нея(за да не се разпадне в ръцете ви) и веднга в тавичката. Редите един ред и след това намазвате отгоре със сместа маскарпоне и сметана. След това още един ред бишкоти и отгоре разливате останалата смес и я подравнявате добре. Много е важно да престои в хладилника поне ден и половина за да е перфектно за консумиране.
Украсата отгоре беше от жената, а двете пръстчета вляво от ЧРД са от щерката, тя бързаше най-много да я опита.
При пчелите има мед, защото има ред!
А ние, как да разберем дали е добра и на вкус? Да си жив и здрав! И да доживееш една единица пред настоящото число!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Пепи, ако е рекъл Господ ще! А, намира ли ти се по- големичка форма? И пробвал ли си, с какво върви, аперитивче нещо? Ако те кефят италианските манджи, ще ти спретна едни талиатели!
Хайде от Пепи десерта,а от мен основното...само,че незнам как се казва вечерята!Здуших пилешки воденики със стар лук,2 моркова,3 домата,70гр керацуда,малко бульон и подправки.Свалих от котлона и чукнах две яйчица от е_ана кокошка,разбърках и за 10минути във фурната...Та,незнам как се казва вечерята...
Вечерята се казва Алангле натюр дьо Ангел. Обаче зверски огладнях- отиде ми съня! Спирам да ти чета постовете тука! Не издържам вече, това е безобразие! Какви хора сте? То не бяха торти, шердени!
Е,добре де добре."Спирам" да готвя...ама таз агнешка главичка,дето къкри на котлона за утре вечер,какво да я правя а.........
Милия! А, от третото не щеш ли?
В момента има 9 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 9 гост (и))