Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 108

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Rado76 Виж публикацията
    Поучи се от Радо 76-Макар да има проблем с българския.Колега ГОГОЛ не знам за какво намекваш на тема Български език но евентуално ако съм те подразнил СОРИ за което.Всеки прави правописни грешки това е заложено в нашата човешка природа не сме безпогрешни.Но благодаря за критиката ще се поправя.
    Радо 76 ,след този твой пост ,аз трябва да кажа ''сори '' и извинявай .Посочих те на страшния ник за пример .Че ти четеш ,четеш и ако има неяснота –тогава питаш ,не си мислиш че гледането му е майката .При него е обратно ,без четене .А за ''проблема '' с българския .Не е умишлено от моя страна ,подведох се от твоите думи че може да не те разберем и останах с впечатлението че си руски говорящ .Във форума има доста .Няма умисъл в моите думи .Извинявай ако съм те засегнал с тях.

Автор
    Регистриран
    04.02.2016
    Пчеларски район
    ЯМБОЛСКО
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Радо 76 ,след този твой пост ,аз трябва да кажа ''сори '' и извинявай .Посочих те на страшния ник за пример .Че ти четеш ,четеш и ако има неяснота –тогава питаш ,не си мислиш че гледането му е майката .При него е обратно ,без четене .А за ''проблема '' с българския .Не е умишлено от моя страна ,подведох се от твоите думи че може да не те разберем и останах с впечатлението че си руски говорящ .Във форума има доста .Няма умисъл в моите думи .Извинявай ако съм те засегнал с тях.

Гогол уважавам те , и се надявам да се запознаем на живо , да обменим опит и т.н , от форума съм ходил при много , дори извън него . Прав си четенето му е майката , но ако се сещаш " не питай старило, питай патило". С чете без практика няма как да се научиш , прав ли съм ? Въпросите ми са тъпи , първични , недодялани , но са породени от опита ми да съм перфектния стопанин на пчелите си другарите) искам на тях да им е удобно . И на последно място не се страхувам от провал , за мен ще е победа. Пожелавам ти и на теб Успех и да се видим .

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •