Цитат Първоначално публикувано от Бандит Виж публикацията
Краят се вижда , октомври месец
Много бързо се отчайваш .Пчеларя е костелив орех ,държи до край. Ние сме като кокичка на гъз. Вземи и прочети А ,Б –то и го запамети . С гледане няма да стане .Не знам при кой ходи да гледаш от форума /нали така писа / ,но нищо не те е научил ,защото продължаваш да задаваш такива въпроси че колегите се чудят как да ти отговорят . Да плачат или да се смеят ? Стегни се и попрочети малко ,колкото и да ти е трудно .Все пак ,си от Ямболския регион .А пчеларите от този регион винаги са били м/у най –добрите ,още преди Татово време . Пак ти повтарям –чети! Това ти казах и в чата .Ти се разсърди и престана да контактуваш .Отдаде се на словоблудство във форума за какво ли не.Но не и да прочетеш това което ще ти бъде необходимо когато купиш пчелите .Поучи се от Радо 76 .Прочети постовете му .Момчето чете,от там знае как да пита и за какво .Макар да има проблем с българския.Сравни твоите въпроси с неговите .Той е много ,много напред от теб. Пиша всичко това тук ,а не на лични ,за да те накарам да започнеш да четеш .Защото пак ще ми кажеш –аз ще гледам и ще се уча .Това е последния ми пост по твоя въпрос .Ще взема отношение по твой въпрос ако се убедя че си започнал да четеш и учиш .Имаш потенциал ,така че развий го .Успех в НАУКАТА ''Пчеларство'' Бандитче –човека със страшния ник . Спомни си какво отговори .То е същественото Ако ги помниш тия неща .Още веднъж –УСПЕХ !!!!