Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
.

Адски много ме учудва защо в далака ще има повече кърлежи отколкото по питите според теб каква е в % ефикасноста на строителната рамка.
Видях че си във въртележката и затова изчаках въпросите ти .Изрязах и оставих това което и мен мен ме вълнува .И в предния пост писах че не мога да си обясня този факт.Очаквах да се включат и други колеги ,но явно ние ,двамата ,сме слаба ракия за тях .Тях ги вълнуват по –големи проблеми .Например –как да направим дрянкова ракия и от къде можем да я кусаме .Предварително им казвам ,че тя е като сръбската крушовина – 18 града ,брато ,голям трепач.
Да драсна и нещо в отговор и на някои неща от изтритите . Към всичко се получава резистентност .Но.....само тогава ,и само тогава когато третираме последователно с едно и също средство/или еднакъв активен агент към акара / Аз използвам само ленти /пролет –есен/.И все още твърдя че нямам акар . Появява се по или след първа главна паша .Водихме диалоог с един колега, поканих друг Тома Неверни да дойде на пчелина и да се увери нагледно /не дойде/. За мен ,строителната рамка играе многопроцентова роля в борбата с акара .Колко са положителните проценти не мога да кажа .Ще кажеш –Защо? Ами защото ,това е години къртовска изследователска работа,за да си достоверен .А,аз това не съм го правил и не искам да съм голо словен .Но съм убеден че е много полезна .Мрежесто дъно .Ползвам го от 1983 година .Е, с друго предназначение ,не както сега го ползвам целогодишно.Каква му е ползата в борбата с акара?Малка.Изтървал се акара от пчелата,пада главоломно надолу от 301 етаж на небостъргача ДБ ,минава през мрежата и попада в тревата под небостъргача . К,во праим? Ами ,пълзим ,пълзим по дъските на този шибан небостъргач ,набарваме малка дупчица и се пъхваме вътре .Е...ее ,че то било мойта стара къща ,я да си яхна една кобилка ,че съм много гладен.Ей сега някой колега ще апострофира ,като каже че му звучи като ''психо трилър '',а друг ,че е рап ...какво ли .Но това е действителността .Живият акар намира начин да се върне обратно .