Нова информация от натровянето на моите пчели. Комисията вече е на място и взема проби от пчелите и от цъфтящата растителност наоколо. Пробите ще трябва да ги заплатя аз, като например изследването на една проба от цъфтяща растителност струва ......... дръжте си шапката да не падне ........ струва 350 лева.

Вече има пълна яснота, че ПРЪСКАНЕТО Е КРИМИНАЛНО - тоест никой никого не е уведомявал на нищо. Комисията се опитва да се измъкне, че от нея нищо не зависи, но аз ги заплаших, че ако не ми открият виновника - лошо им се пише в персонален план. Сега са седнали да четат Наредба 15 и да я изпълняват точка по точка, но за съжаление при СКАПАНА НАРЕДБА ще има и СКАПАН РЕЗУЛТАТ - тоест НИКАКЪВ РЕЗУЛТАТ.

Така или иначе щетите ми са за минимум 15 000 лева и този път няма да им се размине. Готов съм да похарча още 3 пъти по толкова, за да въведа ред и порядък в това направление. Мога да заведа камари от съдебни дела срещу виновници (преки или косвени), както и срещу държавни служители, които не са си изпълнили задълженията, вменени им от закона.

Случая ще получи медийна гласност, а материалите по него ще бъдат изпратени в МЗХ. Не че очаквам нещо сериозно да се случи, но все пак на служителите в МЗХ трябва да им стане ясно, че така не може повече да продължава. Колкото по-много оплаквания получат в МЗХ, толкова по-голям шанс има да ни обърнат сериозно внимание и да се навият да направят нещо ДРАСТИЧНО в наша защита.