– Скъпа, в събота съм на хиподрума, знаеш, че...
– Няма да има надбягвания в събота! Разбих й муцуната на оная кобила!
– Скъпа, в събота съм на хиподрума, знаеш, че...
– Няма да има надбягвания в събота! Разбих й муцуната на оная кобила!
Двама си говорят за инциденти с тъщите.
Първият:
- Моята тъща я блъсна кола в София. Цялата потрошена, гипсови корита, мозъчни травми, абеее едвам оживя...
Вторият:
- А моята я блъсна кола във Виена.
- И какво?
- Ми уби я на място.
- Еееех, Виена си е Виена...
Бабата започна да подозира, че внучката в София надали работи като учителка, след като издои кравата за минута и половина..![]()
![]()
![]()
И аз искам да легна до една госпожа! Ама като стана, да я оставя ни жива, ни умрела- демек примрела!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
- Какво да правя докторе, след като жена ми ме напусна рязко напълнях
- Спри да празнуваш
При пчелите има мед, защото има ред!
Дано наистина ви разсмея колеги,че то с тая смъртност от неправилни пръскания ,лошо ни се пише .
Един фермер имал голямо стадо крави. Имал трима синове, които пасяли кравите. По едно време кравите взели да измират без причина. За да не фалира, бащата решил да изпрати най-големия син до големия град да доведе доктор да установи причината.
Тръгнал той, пътувал що пътувал и срещнал в гората една горска фея.
- Къде си тръгнал, юначе?
- Баща ми ме прати да разбера от какво умират кравите...
- Ако ме оправиш 10 пъти, аз ще ти кажа!
Казал си юнакът "ех,че късмет" и се съгласил. Почнал 1, 2,5, 8,ама тя била много добра, изморила го и той не успял...
Върнал се с увесен нос, разказал. Бащата решил да прати средния брат.
Феята, обаче, като от по-млад поискала 15 пъти...
Той капитулирал на 13-ия...
Върнал се и той отчаян, а малкият брат изявил желание и той да отиде. Погледнали го с недоверие, но нямали избор, пратили го...
Феята - като от най млад, поискала 20 пъти!
Почнал той - 5, 10, 20, 30 пъти и не спирал, феята по едно време не издържала и изпъшкала:
- Стига, стига, не издържам повечеееее...
А той:
- Ей сега ще разбереш от какво умират кравите!...и продължил...
Някакъв човек гледа табло със снимки на престъпници - "издирват се", и си мисли: - "Гледай, колко им е акъла на тия полицаи бе. Що не са ги хванали като са ги снимали?"
Баща кара дъщеричката си към детската градина и случайно натиска клаксона. Обръща се към нея и ѝ казва:
- Извинявай, ако съм те стреснал, без да искам го натиснах.
- Знам, тате.
- Откъде знаеш?!
- Ами защото не извика “глeдай къде вървиш бе, педал смотан!”
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Дядо Петко казваше:
- Хубаво на зимата е, че
никой не може да разбере -
пиян ли си или се пързаляш.
- Откъде ти е това синьото?
- Сбихме се за едно момиче!
- С кой?
- С жена ми...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))