Няма страшно.Не боли много.Само отока продължава по дълго от ужилване на пчела,а и мястото посинява за десетина дена.Щом вкарваш антидот редовно може и да мине по скоро...
Няма страшно.Не боли много.Само отока продължава по дълго от ужилване на пчела,а и мястото посинява за десетина дена.Щом вкарваш антидот редовно може и да мине по скоро...
Тянка, знам истински случай на ухапване от пепелянка в Стара планина, на майната си . Затова го споменах.
Не че тръгвам някъде без ракия...и без други работи!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Абе Тянко мед я изкараш, я не, поне вземи вместо да ги трепеш да им вадиш отровата, много пара струва. Само колко колеги искат да се отърват от ....... :-) :-) :-) :-)
Ачка, добре че всичко е минало нормално (ти си знаеш колко нормално е било ).Наздраве!
А всичко си беше нормално,като за случая....Само дето бягах много бързо по пречупена местност.Тогава,Бен Джонсън,Карл Люис щях да ги скъсам..След 1,5ч. бях в заставата.Там бацила ми би змийски серум.След това на уазката и след още 2ч. бях в Рудозем.Там още една инжекция и си ме върнаха на заставата....
Лошото е че тогава нямаше ракия,пък и много по късно пропих,иначе нямаше да търча като луд по чукарите,а щях да му цапна една--две за по сигурно.Наздраве!
Хайде стига сте ги разтягали .Наздраве !!!И пийте и една домашна и за мое здраве ,че в момента съм на работа . Радвам Ви се деца .
Хайде Ачка всички са вече на кънки .Събуди ги за да тръгне наздравицата .
Че кога успя да се ошеташ ,че дори и форума да огледаш и да намериш най –готината тема . Смяната започна преди 56 минути–наставления и про–форма указания 15–20 минути. Останаха 36 минути .Ако и с кошерите /пчелите /си толкова бързо действаща ще станеш перфектна пчеларка т.е. Колежка .Не обръщай внимание на мъжките разтягания на приключения от аскерлъка или току –що случило се .Слабост ,к,во да се прай .Явно го знаеш ,щом използваш много точната дума .Един съвет –не пиши къде си в момента ,работодателите също не са гламави.Може да станеш ''активно търсещ работа '' колкото и да си ценен кадър за фирмата.Ха ,на здраве !Но аз съм на Девин.Лека вечер и спорна работа !
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))