Жилна ме през булото по брадичката.По ръцете са ме хапали и се надувах локално около 3,,,4 см.За областа на главата имах притеснения и това ми пречеше да работя спокойно с пчелите.
Жилна ме през булото по брадичката.По ръцете са ме хапали и се надувах локално около 3,,,4 см.За областа на главата имах притеснения и това ми пречеше да работя спокойно с пчелите.
Не дават да кося около тях моите любимци.Благодаря за съвета за леда ще се възползвам.
Те и моите не дават! Вземи някой с теб да върви и да ги опушва преди косачката! И не стой отпред, а нападай изотзад!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Косенето много ги нервира. Много е опасно около очите гърлото сънните артерий хубаво е булото да е от тези широките да не може да ти прилепва около главата и да те жилят.
Ники , ако до половин час си жив, значи няма проблем (поне така ми казаха в бърза помощ след около 30 ужилвания )
Ще преправям булото явно не работи както трябва.Сега поне знам че горе долу държа на отровата .Висях 1 час пред спешното ама страх лозе пази.
Е жив съм ама дали жената ще ме познае като си дойде от работа......
Не бой се, ще те познае по другата глава!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
То имаше виц за ужилване по другата глава
Ако са го ужилили и там може и кошерите да увеличат.
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))