Незнам за котката, дето говори Ачката за нея, но откакто един приятел се натрови единствен с гъби, си имам едно наум. Всички плюскали, но само той без мънинко да прегърне драката. Сега, като хапваме гъби, мязам на Мистър Бийн!
Незнам за котката, дето говори Ачката за нея, но откакто един приятел се натрови единствен с гъби, си имам едно наум. Всички плюскали, но само той без мънинко да прегърне драката. Сега, като хапваме гъби, мязам на Мистър Бийн!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Град валя, рапица цъфтя, търтеево пило ме заля, обаче аз си пия ракията с жената и не ми пука! Наздраве колеги и колежки!
Забравих да кажа, че и пепелянките ме почнаха! Сега и третата световна да начене, няма да се изненадам! Айде наздраве!
Ванка, поне сливи не останаха ли ? Ако няма казвай , ще ти пратя от моята. Наздраве на компанията!
Тянка, между другото ракията помага и след ухапване от пепелянка. Не се шегувам.
Да бе, не стига че ще ме ухапе! Ами, ако взема и да пукна, на оня свят да ме е яд, че съм изхабил ракията!
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))