Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 10 от 31 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 91 до 100 от общо 305
    VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Какво чакате действайте. И аз ще дойда да гледам сеир.

gojyto_
    Guest
    Абе кой ми трие мненията ???

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gojyto_
    Ти имаш ли мнения? Не съм срещал нещо по същество! Това, което не е по същество се нарича спам и се трие - да не "товари" форума.
    Кажи сега какво ти е мнението за 3-годишната програма и защо се получи така, че още първия ден от приема беше преустановено приемането на заявления!

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gojyto_
    Всички мнения,които са в нарушения с правилата на форума се трият на момента.Не са само твоите.

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem
    Цитат Първоначално публикувано от Зарко
    Аз си мисля, че пак ще я отворят. Миналата година пак така я затвориха същия ден. Ппосле я отвориха, и в края на януари пак я затвориха. След седмица ли беше пак я отвориха и я държаха до лятото. Останаха пари, които според мен ще ги прехвърлят за сега при условие, че сега са се изчерпали. Аз не мисля, че кандидатите са повече.
    Ти мислиш, а други дали мислят така? А това заминалата година - съвсем не беше така!
    Аз поне мисля ... А как беше? Или ти си на принципа - бе не знам как беше ама не беше така...
    Има логика да я спрат временно заради привършване на парите. Правят се сметки и ако има останали пари се отваря до тяхното изчерпване. Заявленията се подават навсякъде в страната и никой не може кога точно свършват парите. Примерно бюджета за кошери е около 2700000 и при приближаване на този лимит се спира, за да няма неприети заявления, които не могат да се изпълнят.

VIP Автор
    Регистриран
    06.01.2011
    Пчеларски район
    с. Воднянци, обл. Видин
    Не съм сигурен, но предполагам че поне 90 % от кандидатстващите тази година са се възползвали от опцията за кредитиране и поради това много бързо е достигнат предварително заложения лимит, но като гледам макар и бегло, условията за отпускането на този кредит хич не са лесни

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Сложничко изглежда и си мисля дали няма да ми е по-добре да ги взема назаем парите :D

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2011
    Има хора които са кандидатствали миналата година и са се възползвали от програмата и са сключили договор ,а тази година не са успели да подадат документи .
    Отава само да си плащат данъка на държавата 3 години.

Наблюдател
    Регистриран
    13.03.2011
    Парите свършили за 2 дни .
    БРАВО

По точно за 8 часа. В 9:00 програмата стартира а в 17:00 е преустановен приема на документи.
    www.izdeliadarvo.com Пчелни кошери и рамки!

Страница 10 от 31 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •