Хмм това с двата един до друг не се бях досетил....добра идея е , а за цветовете нз как ще го измисля , но и това ще го променим.
А нещо за вароатоза , нозематоза, акар и други болести по пчелите .... ?
Благодаря много за информацията !!
Хмм това с двата един до друг не се бях досетил....добра идея е , а за цветовете нз как ще го измисля , но и това ще го променим.
А нещо за вароатоза , нозематоза, акар и други болести по пчелите .... ?
Благодаря много за информацията !!
Задаваш много труден въпрос но по това време на годината трябва да си много внимателен ако скоро ще слагаш магазините
Добре че Юри го спомена
сега няма да ги пипаш като местоположение и цвят те и без това са малко нагъстичко. Живи и здрави зимата а и зеления цвят си го виждат но не е от основните цветове за пчелите. Много е трудно да отговориш на начинаещ за да не те разбере погрешно и без да искаш да го подведеш. Това е причината да не ти отговарят на въпроса за третиранията а не че форума е някакъв затворен кръг на илюминати.
Костак сигурно разбираш от пчели ,за да се загърбиш с толкова на веднъж ?Тръгнал си изведнъж на пичелбарство .Аз започнах с 5 бр. Тази година ще ги увелича с още някой ,докато що годе влеза в час .За догодина ако сме живи и здрави още някой За сега ми е хоби Желая ти успех!!!!!!
Ако са по 20 лв ,от сега е късметлия Къде и аз да бях такъв късмет !!!!!
20 бр. си е добра бройка зависи гледната точка ако са му далече и има транспортни разходи за 5 бр, се обезмисля.
Човека интелигентно точно в темата пита с какво да третира само че е по лесно да се отговори по това време с какво да не третира,
Здравейте,
Костак, действай! Първо питане: Регистрира ли си пчелина? Второ: Как се реши да гледаш пчели?
Поздрави, и УСПЕХ! Г. Георгиев
костак от едни лентички кат гледам как е тръгнало скоро може и лиценз да вадиш за износ![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))