И аз тъй направих,ама да знаете.че с времето,вистерията натежава на конструкцията и ако е близо до постройка,започва бавното и рушене.То Тяна,май всичко за жените прайм, а?![]()
И аз тъй направих,ама да знаете.че с времето,вистерията натежава на конструкцията и ако е близо до постройка,започва бавното и рушене.То Тяна,май всичко за жените прайм, а?![]()
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
За жените, децата, приятелите, ракията, мезето и кафето!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Има и бяла вистерия, също толкова красива.
Тянка, от двата цвята ли си взел или има опасност, ако са еднакви и жената разбере, че има и бяла да сееш пак![]()
При пчелите има мед, защото има ред!
Тихо, да не чуе, че има над 10 различни разцветки, коя от коя по-хубави.
http://www.floralandbg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&c ategory_id=12&Itemid=18
http://cvetna-gradina.blogspot.bg/20...g-post_21.html
Вас двамата, Юрката и Делпи, като стигнат до цъфтеж, ще ви поканя да пием аперитивче и да им се радваме! Като се натряскаме, тогава искам да ми кажете има ли по- красиви от моите Глицинии! То и жени има много хубави, ама мога ли да ги имам всичките?
Вчера, със съпругата ми имахме голям спор! Аз твърдях, че Златен дъжд и Жълта акация е едно и също, а тя че не било? Чичо и той не е сигурен, защото и тук има спорни връзки! Ха сега де! Помагайте!
За подобен род спорове винаги се съгласявам с женатa.Това,че яйцето било първо,ама кокошката първа...пий си ракията и не се меси в "тиловите" неща.Даже и по големи жертви правя-дойде ли време за медоврът,съгласявам се ножа да е в ръцете и.......Само и само мир да има.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))