Kaкво ще кажете за тези витамини?
http://www.mevi-bg.com/Preparati/Vitamix.html
Kaкво ще кажете за тези витамини?
http://www.mevi-bg.com/Preparati/Vitamix.html
Опасенията ми се оказаха основателни.На 20 01.13.подхраних с медено захарно тесто по 2,5кг на семейство.На едно семейство сложих апифонда-2,5кг.На 09.03 при прегледа от домашните питки беше останал само тензухът,а от апифондата бяха освоили не повече от 0,5кг.Кошерът подхранен с апифонда е с най-малко пило.Първоначално публикувано от Ангел Йосифов
![]()
Ангеле нищо не доказва това. Днес говорих с друг колега, знаете го - "бачо иван", никой не може да го нарече неграмотен. Та той каза следния случай. Негов колега бил сложил по 2 питки на семейство, едната апифонда, другата медно тесто. Апифондата сложена над кълбото. Когато намаляла видимо повече от меденото тесто са им разменени местата. Вместо кълбото да почне да яде повече от меда, се премества под апифондата и я довършва изцяло при почти непокътната другата питка.
В момента разбирането е че тази захар амортизира по-малко пчелите в сравнение с меда.
"Спокойствие и само спокойствие" - Карлсон който живее на покрива.
Давах от тях два сезона,не забелязах някакви големи резултати,но пък и аз съм новобранец.Мисля,че Ламонса ще вършат работа,но само с витамини не става - иска си акъл, опит и наблюдение,а витамините са най-накрая.
И аз съм ги давал тези витамини Витамикс Формула и особен ефект не съм видял. Сега ще пробвам Ламонса да видим с тях как ще е. Все пак не очаквайте каквато и да е добавка да ви направи семействата шампиони по добив или от към развитие. Слабо ли е едно семейство с каквото и да го тъпчете ще си остане такова![]()
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Аз ще ги давам в началото на септември за да засиля имунната система на пчелите.
Миналата година давах на ампули Витамин С и Витамин B12 от аптеката, поне съм сигурен че са витамини.
Този пост е редактиран от Nik_m; 28.07.2014 в 16:58.
Здравейте колеги! Не видях подобна тема в този раздел и за това реших да напиша темата. Настъпва един от най-важните периоди , определящ по нататъчното развитие на пчелните семейства. Стимулиране и подхранване на пчелните семейства. Споделете какви продукти ползвате. В момента подхранвам пчелите си с храна за пчели Bee fonda с тимол и храна с нозевит(последната е на дуга фирма ). Преди това подхранвах с храна имаща в състава си кобалт. Желанието ми е да коментираме вредни ли са или не храните с добавен тимол към тях. Желанието ми да коментираме се поражда от хилядите мнения.
Грешката е моя! Извинявам се! Може би се изразявам неправилно или на сложно разбираем език
Желанието ми е, компетентните колеги да споделят на коя фирма производител на храна се доверяват. Правилно ли е да се третират с храна съдържаща тимол? Имам още много въпроси,но ще ги напиша по-късно.![]()
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))